WietzadenMerkenSweet Seeds Mix pack #4 (Sweet Seeds) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Mix pack #4 (Sweet Seeds) gefeminiseerd

0 Reviews

Niet op voorraad

Dit product verkopen we niet meer.

Productinformatie

3 verschillende soorten van Sweet Sweeds in 1 verpakking. Green Poison, Wild rose en Jack 47. In totaal dus 6 zaden, 2 van elke soort.


Wild rose

Dit is een hybride van een in Europa minder bekende soort maar die in Canada en Noord-Amerika een grote achterban heeft.

Green Poison

Het aroma van deze variŽteit is intens, zoet fruitig en duidelijk anders dan overige Sweet Sweeds soorten. Vanwege de snelle bloeitijd is deze plant met name geschikt voor gebieden met veel regen en vochtige omstandigheden.

Jack 47

Deze super kruising is het resultaat van het kruisen van de van de sterkste soorten allertijden, Jack Herer en AK-47. De smaak en geur van deze soort zijn zoet en afkomstig van hun moeder, Jack Herer.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Mix pack #4 (Sweet Seeds) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.