WietzaadjesMerkenSweet Seeds Fast Bud #2 (Sweet Seeds) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Fast Bud #2 (Sweet Seeds) gefeminiseerd

17 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Fast Bud #2 produceert grote toppen vol met aromatisch hars. Het effect is uiterst krachtig en het aroma is zoet met exotische tinten, een erfenis van de Diesel ouders.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Fast Bud #2 (Sweet Seeds) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Kane 2014-06-11

9 vd 9 goed uitgekomen ben verbaast

B. 2014-03-17

Doet de naam eer aan. Vanaf ongeveer week 6 van de bloeifase kun je al kleine, rijpe buds van de plant plukken om te roken. Wel eerst even een dag in een bruine papieren zak laten drogen, anders zit er nog te veel vocht in en dat brandt niet lekker.…

Doet de naam eer aan. Vanaf ongeveer week 6 van de bloeifase kun je al kleine, rijpe buds van de plant plukken om te roken. Wel eerst even een dag in een bruine papieren zak laten drogen, anders zit er nog te veel vocht in en dat brandt niet lekker. Best een sterk wietje met ook een vrij sterke, maar niet onaangename geur. Fast Bud #2 is een klein, snel en onopvallend plantje in de tuin. Kortom, een discreet zelfbloeiertje

Lees verder Toon minder

vinni 2014-01-29

Deze soort moet flink verwend worden in het begin. Bij optimale omstandigheden en een stevige voeding voor dit snelgroeiertje zul je prima resultaten bereiken.

Drie van de zes zaadjes zijn goed uitgekomen, plantjes bleven klein door te weinig voeding maar zijn toch mooi gaan bloeien. Weinig opbrengst…

Deze soort moet flink verwend worden in het begin. Bij optimale omstandigheden en een stevige voeding voor dit snelgroeiertje zul je prima resultaten bereiken.

Drie van de zes zaadjes zijn goed uitgekomen, plantjes bleven klein door te weinig voeding maar zijn toch mooi gaan bloeien. Weinig opbrengst deze keer maar topkwaliteit. Nog maar eens proberen...

Lees verder Toon minder

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.