WietzadenMerkenSweet Seeds Double White (Sweet Seeds) gefeminiseerd

Het kweekseizoen is begonnen! Bij je zadenbestelling krijg je 1 extra zaadje gratis.

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Double White (Sweet Seeds) gefeminiseerd

0 Reviews

Niet op voorraad

Dit product verkopen we niet meer.

Productinformatie

Double White is het resultaat van een kruising tussen twee elite klonen geselecteerd rond het jaar 2000, White Widow en Great White Shark, die de twee meest gewaardeerde en bekendste stammen uit de 'White' familie.

In het kort is Double White makkelijk te kweken, heeft een sterk effect, een buitengewone smaak en geeft een hoge productie van bloemen en kristallen.

Double White is een krachtige en sterke plant, met korte internodiŽn en een zeer stevige structuur, die een gemakkelijke controle van de groei mogelijk maakt. Het aroma is zeer aangenaam en krachtig, met een lichte smaak van zoet, zuur, fris en bloemen. Het effect is sterk en typisch voor indica-sativa hybriden.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Double White (Sweet Seeds) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.