WietzadenMerkenSweet Seeds Mix Pack RŠpidas (Sweet Seeds) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Mix Pack RŠpidas (Sweet Seeds) gefeminiseerd

0 Reviews

Niet op voorraad

Dit product verkopen we niet meer.

Productinformatie

Collectie van zeer snelle (rŠpidas) autoflowering soorten van Sweet Seeds. Bevat 2 zaden van elke soort: +Speed, Fast Bud #2 en Speed Devil #2.


+Speed Auto

Fast Bud #2

Speed Devil #2

+Speed Auto
+Speed is inderdaad zeer snel en kan 7 weken na ontkieming al worden geoogst. Produceert dikke toppen beladen met aromatische hars. Zoet en fruitig aroma met een vleugje gist en kaas..

Fast Bud #2
Fast Bud #2 produceert grote toppen vol met aromatisch hars. Het effect is uiterst krachtig en het aroma is zoet met exotische tinten, een erfenis van de Diesel ouders.

Speed Devil #2
De gemiddelde grootte van de Speed Devil #2 planten is toegenomen tot 70-80 cm, wat resulteert in een hogere totale productie. Een ander kenmerk van deze versie is een aanzienlijk hogere vorming van zijtakken, wat resulteert in een productie van zware toppen met een verhoogde vorming van kristallen. En niet te vergeten een intens aroma, met een zoete en muskusachtige smaak die doet denken aan gist en kaas.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Mix Pack RŠpidas (Sweet Seeds) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.