WietzadenMerkenSweet Seeds Mix Pack Monstrous Resin (Sweet Seeds) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Mix Pack Monstrous Resin (Sweet Seeds) gefeminiseerd

0 Reviews

Niet op voorraad

Dit product verkopen we niet meer.

Productinformatie

Deze mix is a speciale collectie van drie monsterlijk harsrijke soorten. Bevat twee zaden van elk van de volgende soorten:

Cream 47
Uitstekende kruising van de Cream Caramel met de AK47 kloon. Het resultaat is een zeer krachtige plant, productief en aromatisch.

Big Foot
Een van de harige monsters van de nieuwe Sweet Seeds collectie. Big Foot is een voortreffelijke combinatie van aroma, zeer sterke groeikracht en snelle bloei.

Green Poison
Green Poison maakt lange, flexibele zijtoppen en een grote massieve hoofdtop. De snelle groei en explosieve productie van trichomen tijdens de bloeiperiode staan garant voor dikke, compacte toppen en een lonende opbrengst.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Mix Pack Monstrous Resin (Sweet Seeds) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.