WietzadenMerkenSweet Seeds Mix Pack Tallas Grandes (Sweet Seeds) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Mix Pack Tallas Grandes (Sweet Seeds) gefeminiseerd

0 Reviews

Niet op voorraad

Dit product verkopen we niet meer.

Productinformatie

Deze verzamelverpakking van Sweet Seeds bevat 3 varieteiten van gefeminiseerde zaadjes die extra grote planten geven: Big Devil XL, Green Poison Auto and Jack 47 Auto. Er zitten twee van elk in, dus in totaal 6 zaadjes.

Inhoud Mix Pack Talles Grandes:

  • 2x Big Devil XL
  • 2x Green Poison Auto
  • 2x Jack 47 Auto

Big Devil XL

Big Devil XL is een 3e generatie Sweet Seeds Autoflower strain. Deze hybride is het resultaat van een kruising tussen Big Devil #2 met Jack Herer Auto.

Green Poison Auto

Green Poison Auto is een derde generatie autoflowering soort. Het is het resultaat van een kruising tussen een geselecteerde Big Devil #2 en een elite Green Poison kloon. Haar aroma en smaak zijn bekend: erg aangenaam en intens met zoete en fruitige tonen, tegen een achtergrond van Skunk. Ze combineert fikse productie met sterke, lang-aanhoudende effecten.

Jack 47 Auto

Deze hybride is het resultaat van een kruising tussen Jack Herer Auto en AK 47. Waarschijnlijk de meeste potente autoflower strain die beschikbaar is. Een zeer productieve autoflower met veel compacte en harsachtige buds. Het aroma en smaak van deze strain is zoet, fris en citroenachtig.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Mix Pack Tallas Grandes (Sweet Seeds) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.