WietzadenMerkenSweet Seeds Mix Pack Green Poison (Sweet Seeds) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Mix Pack Green Poison (Sweet Seeds) gefeminiseerd

0 Reviews

Niet op voorraad

Dit product verkopen we niet meer.

Productinformatie

Deze verzamelverpakking van Sweet Seeds bevat 4 variŽteiten van Green Poison zaadjes: Green Poison Original, Green Poison F1 Fast Versie, Green Poison Auto en Red Poison. Er zitten twee van elk in, dus in totaal 8 zaadjes.

Inhoud Mix Pack Green Poison:

  • 2x Green Poison Original
  • 2x Green Poison F1 Fast Versie
  • 2x Green Poison Auto
  • 2x Red Poison

Green Poison:

Green Poison maakt lange, flexibele zijtoppen en een grote massieve hoofdtop. De snelle groei en explosieve productie van trichomen tijdens de bloeiperiode staan garant voor dikke, compacte toppen en een lonende opbrengst. Het aroma en de smaak van deze soort zijn intens, zoet, fruitig en niet te vergelijken met andere soorten uit de Green Seeds catalogus.

Green Poison F1 Fast Versie:

De planten hebben het uiterlijk van een Indica-Sativa hybrid, met een buitengewone krachtige groei, een zeer snelle bloei een een grote productie aan toppen. Uitstekende smaak en aroma met een zoete intense vleug van fruit. Deze strain is buiten opmerkelijk resistent tegen schimmels vanwege de snelle bloei.

Green Poison Auto:

Het is het resultaat van een kruising tussen een geselecteerde Big Devil #2 en een elite Green Poison kloon. Haar aroma en smaak zijn bekend: erg aangenaam en intens met zoete en fruitige tonen, tegen een achtergrond van Skunk. Ze combineert fikse productie met sterke, lang aanhoudende effecten.

Red Poison:

Een hybrid tussen Green Poison en een exotische autoflowering strain, afkomstig van Pakistaanse Kush. Red Posion groeit met het uiterlijk van een Indica-Sativa hybrid.Smaak en aroma zijn beide plezierig en intens. Zoete en fruitig met een zachte Skunk. Gedurende de bloeitijd krijgt ongeveer 80% van de buds een paars- roodachtige kleur.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Mix Pack Green Poison (Sweet Seeds) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.