WietzaadjesMerkenSweet Seeds Botafumeiros (Sweet Seeds) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Botafumeiros (Sweet Seeds) gefeminiseerd

2 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Botafumeiros bezit voornamelijk Sativa genen, en beschikt over alle eigenschappen die nodig zijn voor een geslaagde oogst en hoge opbrengst. Uitermate geschikt voor kweek in SCROG. Deze soort heeft een vrij lange bloeitijd, soms tot 10 weken, en beschikt over een enorm groeipotentieel. De toppen bouwen gedurende de bloeiperiode gestaag door, resulterend in dikke, zware buds.

Het uiterlijk en de structuur van deze plant is gelijk van planten die voornamelijk Sativa (Haze) of andersoort Oosterse genen bevatten. De stam en takken zijn lang en gerekt, met bovengemiddelde groeikracht. Buiten, in vollegrond, kan zij uitgroeien tot een monster van meer dan 3 meter. Uitermate geschikt voor kweek in SCROG.

De productie van toppen is erg hoog voor een overwegende Sativa. De aroma's zijn kruidig en wierook-achtig, in sommige fenotypes kan een noot van anijs worden waargenomen. De uitwerking van deze soort is plezierig en inspirerend. De planten zijn redelijk rotbestendig en dus geschikt voor buitenkweek in vochtige omstandigheden.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Botafumeiros (Sweet Seeds) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Anoniem 2018-02-19

Mooie plant

Panda 2010-09-02

Ooh te gek ! Botafumeiros !

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.