WietzaadjesMerkenSweet Seeds Black Jack (Sweet Seeds) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Black Jack (Sweet Seeds) gefeminiseerd

10 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Sweet Seeds heeft hun Black Domina gekruist met een buitengewone Jack Herer. Het aroma doet denken aan de geur van wierook zoals die in kathedralen en kerken wordt gebruikt.

Deze soort bouwt lange zijtakken met veel plakkerige toppen. Deze kruising combineert het et karakteristieke zoete aroma van Black Domina met de diepe wierookachtige geur van hun Jack.

Black Jack heeft het groeipotentieel van een hybride, en is volledig aangepast aan de omstandigheden voor de binnenkweek. Buiten doet zij het echter ook prima, en kan in vollegrond uitgroeien tot een monster van wel 3 meter hoog.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Black Jack (Sweet Seeds) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

steven vm 2011-01-31

Zeer lekker wietje,goede opbrenger..
Correcte levering ! thx aza..

mvg

Zeer lekker wietje,goede opbrenger..
Correcte levering ! thx aza..

mvg

Lees verder Toon minder

Bruno 2009-08-24

Ik ga akkoord met onderstaande comment! Ik had deze plant vorig jaar outdoor opgesteld in opgewaardeerde volle grond. Heel veel zijvertakkingen, aangesterke scheuten en stekt gemakkelijk in de juiste omstandigheden.
Zij was getopt op de 6de interode. Ze is voorbij de 2m geworden met een oogst van maar…

Ik ga akkoord met onderstaande comment! Ik had deze plant vorig jaar outdoor opgesteld in opgewaardeerde volle grond. Heel veel zijvertakkingen, aangesterke scheuten en stekt gemakkelijk in de juiste omstandigheden.
Zij was getopt op de 6de interode. Ze is voorbij de 2m geworden met een oogst van maar liefst +170 gram droog. Zeer heerlijke sativa smaak. Doordat ze zo lekker smaakt blijf je proeven, en voor je het zelf doorhebt is het stoned gevoel van de domina al lang in je geest gekropen.

Ze vraagt echter wel veel stikstof en naar het einde toe heb ik een klein magnesium tekort gehad. Ik had zťťr weinig rot en heb haar geoogst in de eerste week van oktober. Zij kon nochtans wel een weekje doorgaan, maar dat risico heb ik mezelf bespaard in dit barre weer.

Zij is niet voor niets zo geliefd bij growers!

Lees verder Toon minder

BK 2009-07-26

Super planten!

heerlijk zacht zoete smaak, super opbrengst en geen hermas!

gr

BK

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.