WietzaadjesMerkenSweet Seeds Big Foot (Sweet Seeds) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Big Foot (Sweet Seeds) gefeminiseerd

2 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Een van de harige monsters van de nieuwe Sweet Seeds collectie. Big Foot is een voortreffelijke combinatie van aroma, zeer sterke groeikracht en snelle bloei.

Deze hybride heeft een stevige stam, veel zijwaartse takken en korte internodes. Big Foot produceert een grote variŽteit van primaire en secundaire toppen op de zijtakken. De buds zijn compact en geven enorm veel aromatische hars.

Aroma en smaak van deze soort zijn beide erg intens, diep, zoet en fruitig met een pittige achtergrond. Ze heeft een erg zwaar effect dat balanceert tussen uitgelatenheid en ontspanning.

Snelle bloeitijd van slechts 7 weken.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Big Foot (Sweet Seeds) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.