WietzaadjesMerkenSweet Seeds Big Devil XL Auto (Sweet Seeds) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Big Devil XL Auto (Sweet Seeds) gefeminiseerd

5 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Big Devil XL Auto is een 3e generatie Sweet Seeds Autoflower strain. Deze hybride is het resultaat van een kruising tussen Big Devil #2 met Jack Herer Auto.

De plant kan tussen 110 en 160 cm lang worden, met vele grote zijtakken. De dikheid en dichtheid van de buds is ook toegenomen met een aromatische hars. Wierook aroma met een vleugje citroen.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Big Devil XL Auto (Sweet Seeds) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

5 Reviews

Cons

  • Blijft zeer klein (1)
  • Ontwikkelt ontzettend veel blad (1)

Een beoordeling toevoegen

Minpunten

Ro 2019-08-14

110 tot 160cm kan je vergeten. Mijn grootste werd 60cm. Terwijl op deze stek in de volle grond normaal planten van ruim over de meter groeien.

Het enige dat big is aan deze strain is de blad productie. Godsamme liefhebben zeg. Ik heb nog nooit een plant…

110 tot 160cm kan je vergeten. Mijn grootste werd 60cm. Terwijl op deze stek in de volle grond normaal planten van ruim over de meter groeien.

Het enige dat big is aan deze strain is de blad productie. Godsamme liefhebben zeg. Ik heb nog nooit een plant gehad met zo ontzettend veel blad tussen de magere toppen. 200 gram per plant haal je never nooit niet. Of ze moeten bladmateriaal bedoelen.

Lees verder Toon minder
  • Blijft zeer klein
  • Ontwikkelt ontzettend veel blad

x 2016-06-17

Dit is de slechtste soort die ik tot nu toe gekweekt heb. Kleine iele plantjes zijn het geworden met zeer weinig toppen en blad. Vanaf begin af aan zat er al geen kracht in deze plantjes terwijl de automazar (Dutch Passion) die ernaast stond enorm de lucht in schoot met…

Dit is de slechtste soort die ik tot nu toe gekweekt heb. Kleine iele plantjes zijn het geworden met zeer weinig toppen en blad. Vanaf begin af aan zat er al geen kracht in deze plantjes terwijl de automazar (Dutch Passion) die ernaast stond enorm de lucht in schoot met veel blad en enorm veel en dikke toppen. Ik persoonlijk denk dat het aan de maker van de zaden ligt want ook de Autoextreme van Dutch Passion is enorm goed gegaan. De +speed van Sweet Seeds vond ik vorig jaar ook maar matig. Nooit meer Sweet Seeds voor mij.

English: One of the worst strains I have ever grown. I think the manufacturer (Sweet Seeds) sucks.

Lees verder Toon minder

Rman 2012-08-10

Ik zit nu nog pas in week 6 maar de planten doen het heel goed, zelfs met de vele regen dat we hebben gehad. De toppen dikken zich al behoorlijk en flink besneeuwd ook!

maw, top zaden.

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.