WietzadenMerkenSweet Seeds Mix Pack Autoflowering #2 (Sweet Seeds)

Het kweekseizoen is begonnen! Bij je zadenbestelling krijg je 1 extra zaadje gratis.

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Mix Pack Autoflowering #2 (Sweet Seeds)

0 Reviews

Niet op voorraad

Dit product verkopen we niet meer.

Productinformatie

Deze tweede generatie autoflowering mix bevat 3 verschillende soorten in 1 pakket met 2 zaden per soort. Black Jack Auto, Cream Caramel Auto en S.A.D. Auto.


Black Jack Auto

Cream Caramel Auto

S.A.D. Auto

Black Jack Auto

Het resultaat van een kruising tussen S.A.D. Auto en Jack Herer. Dit type bloeit snel en produceert harsachtige toppen in overvloed. De plant heeft een zoet en intens wierook aroma met een geweldig en krachtig oppeppend effect.

Cream Caramel Auto

Haar smaak is intens en zoet als karamel. Indica variant die tevens lichtelijk naar aarde smaakt, wat komt door de aanwezige Blueback genetica. Ideaal voor de binnenkweek, met een typische indica structuur; enorme centrale toppen en rijke zijwaartse takken.

S.A.D. Auto

Produceert harsachtige dichte toppen met intens aroma en muskusachtige smaken geŽrfd van haar Afghaanse voorouders. Sweet Afghani Delicious (SAD) S1 zaden zijn erg homogeen, en datzelfde zal voor de nakomelingen gelden. Uitstekend voor binnenteelt en geschikt voor elk soort buitenkweek gebied. Makkelijk te oogsten en goed bestand tegen ongedierte en ziektes.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Mix Pack Autoflowering #2 (Sweet Seeds)

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.