WietzaadjesMerkenSerious Seeds Strawberry-AKeil (Serious Seeds) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Strawberry-AKeil (Serious Seeds) gefeminiseerd

0 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Witte toppen met een intens aardbei-aroma en een sterk effect was het doel van deze unieke wietvariant.

Strawberry-AKeil (Serious Seeds) kenmerken

Serious Seeds werkte samen met King Keil, een Duitse hiphopartiest en cannabiskenner, die op zoek was naar een bijzondere variant die zijn naam waardig was. Hij proefde verschillende fenotypes tijdens de ontwikkeling van de soort en was er onmiddellijk van overtuigd dat deze nieuwe kruising een knaller zou zijn. Hij was zo geïnspireerd door het testproces, dat hij een lied schreef dat op zijn album 'Weedman Returns' staat!

Deze sativa-dominante kruising combineert het bevroren uiterlijk en het effect van AK-47 met het heerlijke aardbeienaroma en de smaak van de Bubble Gum. Ze wordt middelgroot met een overvloed aan toppen en een krankzinnige hoeveelheid trichomen, en ruikt tijdens de bloei naar verse aardbeien. Haar fruitige terpen domineren elke ruimte waarin ze zich bevindt en vult deze met een overweldigend sterk fruitig aroma. Het effect van Strawberry-AKeil is sterk, het begint met een creatieve high en verandert dan in een ontspannende stone.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Strain info: Strawberry-AKeil (Serious Seeds) gefeminiseerd
Gemiddelde opbrengst binnen 450 g/m≤
Effect uplifting, creative, relaxed
Genetica AK-47 x Bubblegum
Bloeitijd binnen 60 dagen
Oogsttijd buiten Begin oktober
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Soort zaden Gefeminiseerd
Smaak / Geur strawberry

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Strawberry-AKeil (Serious Seeds) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.