WietzadenMerkenSerious SeedsSerious Happiness (Serious Seeds) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Serious Happiness (Serious Seeds) gefeminiseerd

0 Reviews

Niet op voorraad

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Twee legendes zijn gekruist om de Serious Happiness te maken. Serious Seeds combineerden hun beroemde Warlock vader met de legendarische AK-47 moeder en het resultaat bracht ze pure blijdschap.

Feitelijk maakt deze kruising je twee keer gelukkig. De eerste keer ben je blij om het kweekgemak. Serious Happiness heeft het perfecte formaat voor indoor kweken met diverse zijtakken die niet te dicht bij elkaar staan. Tijdens de bloei komen er op elke tak dikke en compacte buds met weinig bladeren; ze is dus gemakkelijk te snoeien.

Haar aroma en smaak zijn zoet en fruitig, soms een beetje pittig, met een suikerige nasmaak wanneer je het rookt. Op dit moment schenkt ze je pure blijdschap voor de tweede keer. Het effect is een langdurige buzz die een lekkere lichamelijke stoned combineert met een uitzonderlijke cerebrale high, een zalige ervaring.

De naam Serious Happiness werd bedacht na het roken van deze fantastische strain, want dat is precies hoe de grower zich voelt; gelukkig terwijl ze groeit en serieus verblijdt als ze klaar is.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Strain info: Serious Happiness (Serious Seeds) gefeminiseerd
Gemiddelde opbrengst binnen 450 g/m≤
Effect Lekkere lichamelijke stoned met een uitzonderlijke cerebrale high
Genetica Warlock x AK-47
Bloeitijd binnen 65 dagen
Oogsttijd buiten Eind oktober
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Soort zaden Gefeminiseerd
Merk Serious Seeds
Smaak / Geur Zoet en fruitig, soms een beetje pittig, met een suikerige nasmaak wanneer je het rookt

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Serious Happiness (Serious Seeds) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.