WietzadenMerkenSerious SeedsExile (Serious Seeds)

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Exile (Serious Seeds)

0 Reviews

Niet op voorraad

Dit product verkopen we niet meer.

Productinformatie

Exile van Serious Seeds is een drievoudige hybrid met 50% Warlock, 25% Northern Lights en 25% White Widow. Het is een binnen strain.

De structuur en groeipatroon van Magus Genetics Exile is vergelijkbaar met de Warlock, maar met een mindere verlenging en heeft grotere donkergroene bladeren. De plant reageert niet even snel op een kortere lichtperiode als de Warlock strain. De frisse stampers zijn minder wit, maar de rijpe stampers zijn bruin van kleur. De geur is sterk en zoet, met een dennen geur. De high is sterk, maar met een verzachtend, fysiek effect.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Exile (Serious Seeds)

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.