WietzaadjesMerkenSerious SeedsBiddy Early (Serious Seeds) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Biddy Early (Serious Seeds) gefeminiseerd

1 Reviews

Niet op voorraad

AFGEPRIJSD

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Biddy Early zal groeien uit een klassieke Sativa Xmas tree met een hoogte van 1,8 tot 2 meter. Vanwege de vroege bloei en rijping is het zeer geschikt voor open velden in Nederland en gebieden met een vergelijkbaar klimaat.

Natuurlijk is het mogelijk om de Biddy Early ook binnen te kweken met goede resultaten, maar om moeders te behouden in de vegatatieve fase kan moeilijk zijn en in sommige gevallen zelfs onmogelijk. Het merendeel van de planten zal een rood en paarse kleuren krijgen wanneer ze worden blootgesteld aan lage temperaturen. De plant heeft een zoete snoepachtige aroma en een krachtige high, niet aangeraden als een "overdag roker", maar wel mild genoeg om geen "party killer" te zijn.

2e plaats HTCC 03 Sativa + HLC 04 Outdoor.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Strain info: Biddy Early (Serious Seeds) gefeminiseerd
Gemiddelde opbrengst binnen 350 g/m≤
Samenstelling Mostly Sativa
Effect Krachtige high
Genetica Early Skunk x Warlock
Bloeitijd binnen 60 dagen
Oogsttijd buiten Begin oktober
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Soort zaden Gefeminiseerd
Merk Serious Seeds
Soort wiet Skunk
Smaak / Geur Zoete snoep

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Biddy Early (Serious Seeds) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben 2014-01-11

Ik vond ze niet zo sterk als ik gehoopt had, had ze meer knock out verwacht... verder deed ze het redelijk goed in het noordelijk klimaat, wel fluffy toppen, maar dat was te verwachten van een sativa dominante soort.

Ik vond ze niet zo sterk als ik gehoopt had, had ze meer knock out verwacht... verder deed ze het redelijk goed in het noordelijk klimaat, wel fluffy toppen, maar dat was te verwachten van een sativa dominante soort.

Lees verder Toon minder

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.