WietzaadjesMerkenSerious SeedsAK-47 (Serious Seeds) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

AK-47 (Serious Seeds) gefeminiseerd

5 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Deze makkelijk te kweken plant is zeer populair. Zij is middel-groot en produceert vrij snel een goede opbrengst. Extreem sterke geur, zorg dus voor goede geurbestrijding.

Deze makkelijk te kweken plant is zeer populair. Zij is middel-groot en produceert vrij snel een goede opbrengst. Extreem sterke geur, zorg dus voor goede geurbestrijding. Haar naam is niet onstaan uit een of ander gewelddadig idee, maar refereert meer aan haar Ďone hit wonderí effect.

Haar uitstekende kwaliteit maakt AK-47 niet alleen geschikt voor eigen gebruik maar ook voor commerciŽle doeleinden. Deze planten hebben voor een Sativa een korte bloeifase en produceren compacte, bladarme toppen die glanzen van de hars-kristallen.

AK-47 heeft in diverse cannabis wedstrijden maar liefst ACHT prijzen in de wacht weten te slepen, waaronder de tweede prijs voor Beste Sativa in de 1999 High Times Cannabis Cup.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Strain info: AK-47 (Serious Seeds) gefeminiseerd
Gemiddelde opbrengst binnen 425 g/m≤
Samenstelling Mostly Sativa
Effect long lasting, cerebral, creative, mellow
Genetica Columbian, Mexican, Thai, Afghani
Bloeitijd binnen 58 dagen
Oogsttijd buiten Eind oktober
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Soort zaden Gefeminiseerd
Merk Serious Seeds
Smaak / Geur Earthy, pungent, woody

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - AK-47 (Serious Seeds) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.