WietzaadjesMerkenSensi SeedsSkunk #1 Automatic (Sensi Seeds) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Skunk #1 Automatic (Sensi Seeds) gefeminiseerd

1 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Skunk #1 is simpelweg een van de belangrijkste cannabissoorten die ooit is gecreŽerd. Het is een van de eerste gestabiliseerde Indica/Sativa-hybriden en bestaat al ten minste dertig jaar. Gedurende die tijd hebben Skunk #1 en haar ontelbare nakomelingen meer invloed gehad op de cannabiscultuur wereldwijd dan welke andere variŽteit.

Skunk #1-zaden zijn gedurende bijna die gehele dertig jaar verkrijgbaar geweest en zijn met voorsprong de populairste en meestgebruikte vorm van deze soort. Skunk #1 van Sensi Seeds is daardoor de ultieme versie van de ultieme hybride!

Onlangs werd met groot succes een gefeminiseerde versie van deze variŽteit op de markt gebracht en nu is de meest recente verfijning verkrijgbaar: gefeminiseerde Skunk #1 Automatic. Skunksoorten staan bekend om hun probleemloze groeiproces en nu is het nog makkelijker gemaakt door een geheel vrouwelijke variŽteit te creŽren die op een vastgestelde tijd gaat bloeien, ongeacht de fotoperiode. Voor zowel beginnende als ervaren kwekers is Skunk #1 Automatic een van de makkelijkste en snelste manieren om medicinale of recreatieve cannabis van hoge kwaliteit te produceren!

Zelfs wanneer de dagen lang zijn, begint Skunk #1 Automatic normaal gesproken minder dan een maand nadat de zaailingen zijn opgekomen te bloeien. Hierna volgt een krachtige en productieve bloeifase die 45 tot 55 dagen duurt. De bloeiende planten vallen niet terug in vegetatieve groei. Skunk #1 Automatic presteert uitstekend onder lampen en kan in de lente en zomer ook goed buiten groeien op de meeste plaatsen onder 45į Noorderbreedte. In kortere of koelere zomers kan de ontkieming van zelfbloeiende zaden zo worden gepland dat hun bloeifase samenvalt met de zonnigste dagen in juni of juli in plaats van de koelere dagen in september, zodat ze tot volle wasdom kunnen komen.

De volwassen toppen van Skunk #1 Automatic zijn groot en compact, glinsteren van de THC-rijke harsklieren en beantwoorden volledig aan de hoge normen die hun voorouders gesteld hebben. Hun smaak en werking zou de meeste cannabisliefhebbers bekend voor moeten komen: een heerlijk prikkelend zoet aroma, gevolgd door een gigantisch krachtige combinatie van stone en high!

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Strain info: Skunk #1 Automatic (Sensi Seeds) gefeminiseerd
Samenstelling 35% Sativa / 65% Indica
Effect gigantisch krachtige combinatie van stone en high
Genetica Skunk #1 x Ruderalis
Bloeitijd binnen 50 dagen
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Soort zaden Autoflowering
Merk Sensi Seeds
Soort wiet Skunk
Smaak / Geur heerlijk prikkelend zoet aroma

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Skunk #1 Automatic (Sensi Seeds) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Jasper 2020-05-10

Ik had 3 van deze zaden besteld bij de levering was alles aanwezig en goed verlopen, maar na het zaaien merkte ik dat 2 van de 3 zaden veel later uitkwamen dan normaal eens ze de eerste kleine blaadjes te zien waren is er bij alle 2 de plantjes 1…

Ik had 3 van deze zaden besteld bij de levering was alles aanwezig en goed verlopen, maar na het zaaien merkte ik dat 2 van de 3 zaden veel later uitkwamen dan normaal eens ze de eerste kleine blaadjes te zien waren is er bij alle 2 de plantjes 1 blaadje afgevallen en zijn deze gestopt met groeien. Heb bij alle zaadjes het zelfde gedaan.

Lees verder Toon minder

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.