WietzaadjesMerkenSensi SeedsShiva Skunk (Sensi Seeds) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Shiva Skunk (Sensi Seeds) gefeminiseerd

6 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Als machtigste lid van de Skunk familie en dus een van de meest dominante Indica soorten die ooit werden uitgebracht, is Shiva Skunk genoemd naar de Lord of the Dance.

Het boeket van Shiva Skunk is muskusachtig en bedompt met een vleugje zoete citrus; de rook is dik en harsachtig, en wordt wel beschreven als 'romig' door fans, en soms als 'vettig' of 'zwaar' door beginners. Het extra sterke body-mind effect van Shiva Skunk varieert van rode ogen en gegiechel tot avontuurlijk diep contemplatief.

.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Strain info: Shiva Skunk (Sensi Seeds) gefeminiseerd
Gemiddelde opbrengst buiten 500 g per plant
Samenstelling 85% Indica, 15% Sativa
Effect Zwaar body-mind effect
Genetica Northern Lights #5 x Skunk #1
Bloeitijd binnen 50 dagen
Oogsttijd buiten Eind september
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Soort zaden Gefeminiseerd
Merk Sensi Seeds
Soort wiet Skunk
Smaak / Geur Muskusachtig, zoet, citrus

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Shiva Skunk (Sensi Seeds) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Carl 2014-05-23

Dit voor de diensten van Azarius , Super goed ; en hebben mij een nieuwe pak zaadjes verzonden , weet niet wat er mee was met dit zaad , in ieder geval , zie ik dat deze verpakking niet helemaal de zelfde is als de vorige en een vernieuwde versie…

Dit voor de diensten van Azarius , Super goed ; en hebben mij een nieuwe pak zaadjes verzonden , weet niet wat er mee was met dit zaad , in ieder geval , zie ik dat deze verpakking niet helemaal de zelfde is als de vorige en een vernieuwde versie is , dus denk ik dan toch gelijk te hebben dat het zijn kiemkracht verloren had , nu ik geef toe ik kan dit nu ook niet 100% bevestigen

Nu het voornaamste is dat ik eindelijk eens zal kunnen zien wat de Kwaliteit is van die Shiva Skunk , ik denk normaal en gezien de kruising , dit een Topper moet zijn voor onze streken ,NOGMAALS DANK AAN HET azarius Team , een super Team (y) klant is heel tevreden , zoals ik dit gewoon ben van hen , alhoewel dit de eerste keer is dat er iets mis gaat , wou ik dit nou nog even mijn vorige feedback aanpassen , met deze zeer positieve ervaring , en trouwens wat hoort hoort ,en geef ik jullie zeg wel Jullie het Azarius Team , 5 sterren voor jullie klantvriendelijkheid en de inzet om dan toch alles voor te doen om hun ( Vaste en trouwe ) klanten , op een Vredige manier tevreden te stellen , nu ik weet ; ik ben niet verplicht dit allemaal te schrijven ; maar nog eens dit is Goud waard en zeker tegenwoordig met alle oplichting die je op het net kan vinden ;-)

Lees verder Toon minder

Carl 2014-05-15

niet omwille van de kwaliteit maar omwille van de kwaliteit van de Kiem kracht die reeds voor 80 % van zijn kiem grote en vochtigheidsgraad verloren heeft , dit verwonder me echt en stel me zeer teleur van de firma Sensi Seeds waar van Normaal Alles correct verloopt , Dus…

niet omwille van de kwaliteit maar omwille van de kwaliteit van de Kiem kracht die reeds voor 80 % van zijn kiem grote en vochtigheidsgraad verloren heeft , dit verwonder me echt en stel me zeer teleur van de firma Sensi Seeds waar van Normaal Alles correct verloopt , Dus voor mij wordt dit dus de laatste keer dat ik daar nog bestel of tenzij ze me vergoeden met iets anders of een beter lot , maar zal er geen gras laten over groeien , Neen niet te nat , neen niet verbrand door zon of meststoten , ik ben Bio kweker en gebruik minimale organische meststoffen en zeker niet in de ontkiem fase of tijdens de eerste weken van het opgroeien , enkel puur Bio , en ervaring heb ik ze , reeds 30 jaar dat ik dit doe ;-) mij leer je niets meer of bijna ;-) 1 op 5 hebben het overleeft , eerst drie , maar de kiemen zagen er reeds niet gewoon uitzonderlijk klein en vertonen donkere vlekken op het kiem blad en dit meteen; reeds 3 dagen daarna was het zo ver ; die ene die ik over heb was niet gevlekt doch klein :-(

Lees verder Toon minder

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.