WietzaadjesMerkenSensi SeedsJack Flash #5 (Sensi Seeds) feminized

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Jack Flash #5 (Sensi Seeds) feminized

1 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Sensi Seeds zet de traditie om haar beste werk te blijven verbeteren voort en presenteert vol trots Jack Flash, een volledig vrouwelijke versie van de directe afstammeling van Jack Herer!

Om Jack Flash te creŽren, werd de genetische samenstelling van Herer verfijnd. Daarbij werden de gewenste eigenschappen versterkt door middel van terugkruising. Gedurende meerdere generaties werd een uitgekiende mix van Super Skunk en Haze toegevoegd aan onze favoriete Herer-moeder. Dit proces werd in iedere fase onderworpen aan strenge selectie en testen.

Doordat dit programma slechts weinig aan verandering onderhevig was en Sensi daarnaast tijdens de laatste fase een unieke Ďvaderplantí heeft toegevoegd aan de mix is het gelukt om Jack Flash #5 te creŽren; een betrouwbare, consistente, gefeminiseerde variatie op onze spectaculaire Jack Flash. Jack Flash heeft de omvang en kracht van haar Afghaanse Skunk-voorouders, zonder dat de heerlijke Haze-high van Herer opgeofferd werd. Door dit bijzondere evenwicht van eigenschappen te isoleren, werden de vier standaardfenotypes van Jack Herer gereduceerd tot twee terugkerende vormen in Jack Flash. Deze vertegenwoordigen de contrasterende aspecten van haar erfelijke afkomst.

De Indica-vorm is compact genoeg voor SOG en heeft een snelle en zeer kenmerkende topontwikkeling. De bloemkelken zwellen op tot gigantische afmetingen, stapelen zich op elkaar en vormen draden die boordevol hars zitten. Deze vormen uiteindelijk veelpuntige kronen op de eindtoppen.

De Sativa-dominante Jack Flash is een echt voorbeeld van wereldklasse cannabis. Kwekers die ruimte hebben voor middelgrote tot grote planten zullen zich verbazen over dit fenotype: smaak, opbrengst en effect op lichaam en geest zijn vrijwel ongeŽvenaard. Het kenmerkende hoogtebereik tijdens de bloei samen met het vermogen om zich volledig te vullen met stevige, doorlopende Skunk-Haze-knoppen maakt dat de beste resultaten behaald kunnen worden als de Sativa-vorm van Jack Flash de kans krijgt om een hoogte van ťťn meter of hoger te bereiken.

Terwijl de meeste leden van de Sensi-familie standaard Northern Lights#5 x Haze of Jack Herer bevatten als favoriete ganja, is Jack Flash toch een serieuze concurrent geworden die langzaam maar zeker terrein wint op de twee Sativa-wereldkampioenen.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Strain info: Jack Flash #5 (Sensi Seeds) feminized
Samenstelling 65% Sativa, 35% Indica
Effect Cerebral, happy, stimulating, uplifting
Genetica Jack Herer x Super Skunk x Haze
Bloeitijd binnen 65 dagen
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Soort zaden Gefeminiseerd
Merk Sensi Seeds
Soort wiet Haze, Skunk
Smaak / Geur Fruity, lemon, mint, orange, pine

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Jack Flash #5 (Sensi Seeds) feminized

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.