WietzaadjesMerkenSensi SeedsAfghani #1 Automatic (Sensi Seeds) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Afghani #1 Automatic (Sensi Seeds) gefeminiseerd

1 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Doordat Afghani #1 Automatic zelfbloeiend is, beginnen de planten na vijf tot zeven weken vegetatieve groei te bloeien. Na opwekking van de bloeifase is dit hoogproductieve indica-zwaargewicht snel klaar, gevuld met dichte knopen vol toppen. Na weer zeven tot negen weken bloeien zijn de toppen volgroeid, waardoor deze soort in twaalf weken van zaailing tot oogst kan gaan!

Als je de gedroogde toppen van Afghani #1 Automatic bekijkt, is het duidelijk waarom de Afghaanse voorouders van deze soort wietplanten worden genoemd! De volgroeide bloemtrossen en enkelbladige Ďpuntbladerení die eruit groeien, zijn volledig bedekt met een dikke laag trichomen vol cannabinoÔden. Deze plakkerige harsklieren vormen de grondstof voor alle soorten hasj.

De toppen van Afghani #1 Automatic hebben natuurlijk een zeer krachtig indica-effect: lichamelijk, sensueel en langdurig. Deze soort is een fantastische eetlustopwekker en is heel goed voor ontspanning en slaap. Hoewel onervaren recreatieve rokers de indica-kracht van Afghani #1 Automatic in grote hoeveelheden mogelijk slaapverwekkend vinden, genieten indica-liefhebbers van de gehele high zonder slaperig te worden.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Strain info: Afghani #1 Automatic (Sensi Seeds) gefeminiseerd
Samenstelling 85% Indica
Effect potent, relaxing, sensual
Genetica Afghan
Bloeitijd binnen 43 dagen
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Soort zaden Autoflowering
Smaak / Geur spicy, sweet, earthy

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Afghani #1 Automatic (Sensi Seeds) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

1 Reviews

Pros

  • sterke planten (1)
  • fijne plant (1)
  • sterke toppen (1)

Cons

  • 2 van de drie zaadjes kwamen niet uit (1)

Een beoordeling toevoegen

Pluspunten

Minpunten

Victor 2019-08-14

Deze zaadjes waren de eerste plant die ik ging kweken en ik ben blij met mijn keuze. Hoewel er maar een van de drie zaadjes uitkwam (waarscheinlijk door mijn slechte ontkieming techniek) deed de plant het super. Ze heeft niet zo lang vegatief gegroeit maar groeit heel snel. Uiteindelijk een…

Deze zaadjes waren de eerste plant die ik ging kweken en ik ben blij met mijn keuze. Hoewel er maar een van de drie zaadjes uitkwam (waarscheinlijk door mijn slechte ontkieming techniek) deed de plant het super. Ze heeft niet zo lang vegatief gegroeit maar groeit heel snel. Uiteindelijk een 80cm hoge plant met een heleboel steen harde toppen vol met thrichomen. Het eindproduct is heel sterk en een echte Indica. Zeker een aanrader voor de indica lief hebber!

Lees verder Toon minder
  • fijne plant
  • sterke planten
  • sterke toppen
  • 2 van de drie zaadjes kwamen niet uit

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.