Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Arizer

Super Skunk Auto (Sensi Seeds) gefeminiseerd

Super Skunk Auto (Sensi Seeds) gefeminiseerd

9521 Sensi Seeds

vanaf € 19,50 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 9521

Met gepaste trots introduceert Sensi Seeds de derde incarnatie van een van hun beste soorten aller tijden: gefeminiseerde Super Skunk Automatic! Voor beginnende kwekers is Super Skunk een van de beste allround soorten en een van de meeste consistente presteerders in de cannabisteelt. Deze soort, die voornamelijk Indica is, voldoet aan alle eisen van zowel beginnende als ervaren kwekers: ze is extreem krachtig, komt snel tot bloei, heeft een hoge oogstopbrengst en is compact.

Gefeminiseerde Super Skunk Automatic van Sensi Seeds is in een aantal stappen nauwkeurig opnieuw samengesteld uit Skunk #1 en een zorgvuldig geselecteerde Afghaanse hasjplant (de oorspronkelijke ouderplant van de soort) en een van hun best presterende zelfbloeiende hybriden. Het resultaat is een soort die de kwaliteiten waarmee Super Skunk zo beroemd en geliefd geworden is, heeft behouden, maar waaraan de onmiskenbare voordelen van een geheel vrouwelijk, zelfbloeiend gewas zijn toegevoegd! De planten die uit het zaad groeien, zijn sterk en vitaal en kunnen de kleine teeltfoutjes die vaak gemaakt worden door beginnende kwekers goed hebben.

Omdat het een zelfbloeiende soort is, staat het begin van de bloeiperiode van Super Skunk Automatic vast. Dit is meestal ongeveer drie tot vijf weken nadat de zaailingen uit het groeimedium zijn opgekomen. Het begin van de bloei wordt niet beïnvloed door het aantal lichturen per dag, maar van nature presteren de planten beter in een langere lichtcyclus (14-18 uur per dag) dan in een korte. De bloeiperiode duurt zeven tot negen weken en zelfs in een onregelmatige fotoperiode valt Super Skunk Automatic niet terug in vegetatieve groei.

De verschillende vormen van Super Skunk worden vaak binnenshuis met lampen gekweekt, maar doen het in een warm, gematigd klimaat ook buiten goed. Door het zelfbloeiend vermogen van Super Skunk Automatic kan haar bloeiperiode ook buiten, vooral in een koelere zomer, afgestemd worden op de langste, lichtste zomerdagen. Hierdoor kunnen haar toppen en hars zich ontwikkelen tijdens zonnige midzomerdagen, in plaats van tijdens regenachtige herfstdagen.

Fragen und Antworten meer

Super Skunk Auto (Sensi Seeds) gefeminiseerd Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "Super Skunk Auto (Sensi Seeds) gefeminiseerd"

Reviewer

Dieses Mal geht’s um die Super Skunk Automatic, ausgewählt durch die Kriterien „hoher Ertrag“ und „Automatisch blühend“.

Doch im Nachhinein hätte ich es lieber sein lassen sollen, zuerst wurden 2 von 3 Samen Männlich (das ist mir noch NIE passiert, selbst bei Regulären, warte ich immer noch auf eine männliche, und es waren auch keine Zwitter!), dann hat es 91 Tagen (ab Keimung bis zur Ernte) gedauert und mit einem Ertrag von ca. 40g war ich doch mit anderen Automatischen Sorten zufriedener.

Der Strain hatte sich nicht in die Breite erweitert und blieb bei einem Hauptbud, geschmacklich ist es ein guter Skunk, der ein mildes High hervorruft. Nicht zu empfehlen.

400W NDL, Plagron Growmix, Darkroom II 120, Hesi Starterset inkl. Hesi Boost, 1L und dann 11 L topf.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Eigenschappen

Bloeiperiode: Gemiddeld
Aantal zaden: 3, 5
Geschikte omgeving: Binnen/Buiten
Indica/Sativa: Indica-dominant
Soort wiet: Skunk
Moeilijkheidsgraad: Makkelijk
Planthoogte: Gemiddeld
Soort zaden: Autoflower
Seed Bank: Sensi Seeds
Seed bank: Sensi Seeds
Smaak / Geur: Skunk
Effect: Powerful, relaxing
Genetica: Skunk #1 x Ruderalis
Samenstelling: 80% Indica
Bloeitijd binnen: 62