Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Arizer

Skunk #1 Automatic (Sensi Seeds) gefeminiseerd

Skunk #1 Automatic (Sensi Seeds) gefeminiseerd

9523 Sensi Seeds

vanaf € 17,50 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 9523

Skunk #1 is simpelweg een van de belangrijkste cannabissoorten die ooit is gecreëerd. Het is een van de eerste gestabiliseerde Indica/Sativa-hybriden en bestaat al ten minste dertig jaar. Gedurende die tijd hebben Skunk #1 en haar ontelbare nakomelingen meer invloed gehad op de cannabiscultuur wereldwijd dan welke andere variëteit.

Skunk #1-zaden zijn gedurende bijna die gehele dertig jaar verkrijgbaar geweest en zijn met voorsprong de populairste en meestgebruikte vorm van deze soort. Skunk #1 van Sensi Seeds is daardoor de ultieme versie van de ultieme hybride!

Onlangs werd met groot succes een gefeminiseerde versie van deze variëteit op de markt gebracht en nu is de meest recente verfijning verkrijgbaar: gefeminiseerde Skunk #1 Automatic. Skunksoorten staan bekend om hun probleemloze groeiproces en nu is het nog makkelijker gemaakt door een geheel vrouwelijke variëteit te creëren die op een vastgestelde tijd gaat bloeien, ongeacht de fotoperiode. Voor zowel beginnende als ervaren kwekers is Skunk #1 Automatic een van de makkelijkste en snelste manieren om medicinale of recreatieve cannabis van hoge kwaliteit te produceren!

Zelfs wanneer de dagen lang zijn, begint Skunk #1 Automatic normaal gesproken minder dan een maand nadat de zaailingen zijn opgekomen te bloeien. Hierna volgt een krachtige en productieve bloeifase die 45 tot 55 dagen duurt. De bloeiende planten vallen niet terug in vegetatieve groei. Skunk #1 Automatic presteert uitstekend onder lampen en kan in de lente en zomer ook goed buiten groeien op de meeste plaatsen onder 45° Noorderbreedte. In kortere of koelere zomers kan de ontkieming van zelfbloeiende zaden zo worden gepland dat hun bloeifase samenvalt met de zonnigste dagen in juni of juli in plaats van de koelere dagen in september, zodat ze tot volle wasdom kunnen komen.

De volwassen toppen van Skunk #1 Automatic zijn groot en compact, glinsteren van de THC-rijke harsklieren en beantwoorden volledig aan de hoge normen die hun voorouders gesteld hebben. Hun smaak en werking zou de meeste cannabisliefhebbers bekend voor moeten komen: een heerlijk prikkelend zoet aroma, gevolgd door een gigantisch krachtige combinatie van stone en high!

Fragen und Antworten meer

Skunk #1 Automatic (Sensi Seeds) gefeminiseerd Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "Skunk #1 Automatic (Sensi Seeds) gefeminiseerd"

Reviewer

Ik had 3 van deze zaden besteld bij de levering was alles aanwezig en goed verlopen, maar na het zaaien merkte ik dat 2 van de 3 zaden veel later uitkwamen dan normaal eens ze de eerste kleine blaadjes te zien waren is er bij alle 2 de plantjes 1 blaadje afgevallen en zijn deze gestopt met groeien. Heb bij alle zaadjes het zelfde gedaan.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Eigenschappen

Bloeiperiode: Gemiddeld
Aantal zaden: 3, 5
Geschikte omgeving: Binnen/Buiten
Indica/Sativa: Indica-dominant
Planthoogte: Klein
Soort wiet: Skunk
Moeilijkheidsgraad: Makkelijk
Soort zaden: Autoflower
Bloeitijd binnen: 50
Seed Bank: Sensi Seeds
Seed bank: Sensi Seeds
Genetica: Skunk #1 x Ruderalis
Samenstelling: 35% Sativa / 65% Indica
Effect: massively powerful combination of stone and high
Smaak / Geur: delicious sweetly pungent flavour