Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Arizer

Shiva Skunk (Sensi Seeds) gefeminiseerd

8567 Sensi Seeds

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
vanaf € 25,00 *

Niet op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 8567

Als machtigste lid van de Skunk familie en dus een van de meest dominante Indica soorten die ooit werden uitgebracht, is Shiva Skunk genoemd naar de Lord of the Dance.

Het boeket van Shiva Skunk is muskusachtig en bedompt met een vleugje zoete citrus; de rook is dik en harsachtig, en wordt wel beschreven als 'romig' door fans, en soms als 'vettig' of 'zwaar' door beginners. Het extra sterke body-mind effect van Shiva Skunk varieert van rode ogen en gegiechel tot avontuurlijk diep contemplatief.

.
Fragen und Antworten meer

Shiva Skunk (Sensi Seeds) gefeminiseerd Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "Shiva Skunk (Sensi Seeds) gefeminiseerd"

Reviewer

Dit voor de diensten van Azarius , Super goed ; en hebben mij een nieuwe pak zaadjes verzonden , weet niet wat er mee was met dit zaad , in ieder geval , zie ik dat deze verpakking niet helemaal de zelfde is als de vorige en een vernieuwde versie is , dus denk ik dan toch gelijk te hebben dat het zijn kiemkracht verloren had , nu ik geef toe ik kan dit nu ook niet 100% bevestigen

Nu het voornaamste is dat ik eindelijk eens zal kunnen zien wat de Kwaliteit is van die Shiva Skunk , ik denk normaal en gezien de kruising , dit een Topper moet zijn voor onze streken ,NOGMAALS DANK AAN HET azarius Team , een super Team (y) klant is heel tevreden , zoals ik dit gewoon ben van hen , alhoewel dit de eerste keer is dat er iets mis gaat , wou ik dit nou nog even mijn vorige feedback aanpassen , met deze zeer positieve ervaring , en trouwens wat hoort hoort ,en geef ik jullie zeg wel Jullie het Azarius Team , 5 sterren voor jullie klantvriendelijkheid en de inzet om dan toch alles voor te doen om hun ( Vaste en trouwe ) klanten , op een Vredige manier tevreden te stellen , nu ik weet ; ik ben niet verplicht dit allemaal te schrijven ; maar nog eens dit is Goud waard en zeker tegenwoordig met alle oplichting die je op het net kan vinden ;-)

Reviewer

niet omwille van de kwaliteit maar omwille van de kwaliteit van de Kiem kracht die reeds voor 80 % van zijn kiem grote en vochtigheidsgraad verloren heeft , dit verwonder me echt en stel me zeer teleur van de firma Sensi Seeds waar van Normaal Alles correct verloopt , Dus voor mij wordt dit dus de laatste keer dat ik daar nog bestel of tenzij ze me vergoeden met iets anders of een beter lot , maar zal er geen gras laten over groeien , Neen niet te nat , neen niet verbrand door zon of meststoten , ik ben Bio kweker en gebruik minimale organische meststoffen en zeker niet in de ontkiem fase of tijdens de eerste weken van het opgroeien , enkel puur Bio , en ervaring heb ik ze , reeds 30 jaar dat ik dit doe ;-) mij leer je niets meer of bijna ;-) 1 op 5 hebben het overleeft , eerst drie , maar de kiemen zagen er reeds niet gewoon uitzonderlijk klein en vertonen donkere vlekken op het kiem blad en dit meteen; reeds 3 dagen daarna was het zo ver ; die ene die ik over heb was niet gevlekt doch klein :-(

Reviewer

die shiva ist vom ertrag her etwas besser als die northern lights.

der geschmack ist ähnlich wie in der beschreibung.

die wirkung ist ein recht starks indica-stoned mit einem durschschnittlichem high

ich habe freunde jeweils von der shiva skunk und von northern lights testen lassen. wir alle sind uns einig das die wirkung der northern lights sowohl potenter als auch angenehmer ist!

wenn jemand ein narkotisches feierabendgras sucht dann sollte er eher zur northern lights von sensi greifen. es gibt auch günstigere NL´s von anderen breedern,aber die sollen von der potenz her nicht mit sensi seeds mithalten können

Reviewer

von der höhe her wachsen alle etwa gleich,doch habe ich 2 phänos.

der eine wächst wie ein tannenbaum und bildet einen wahrhaft fetten headbut

der andere bildet mehrere lange seitentriebe die allesammt dicht bewachsen sind. ich habe sogar einen siamesischen zwillings-seitentrieb der doppelt so fett blüht wie der haupttrieb.sehr schön anzusehen.

der harzbesatz ist bei beiden phänos gleich - dicht aneinandergereiht in hülle und fülle!

der geruch ist... schwer zu beschreiben.ich würde sagen würzig, süss-sauer mit einem schuss zitrone.auf jeden fall lecker!

eine hat gezwittert! schuld daran bin aber eher ich.ist mein erster indoor grow und man muss das regeln der klimatischen bedingungen ja auch erst mal erlernen. hatte ein paar schwankungen.

den zwitter habe ich rechtzeitig rausgenommen und ihn ins wohnzimmer verfrachtet.die pflanze hat die blütenbildung aufgrund der vielen störlichter eingestellt,was aber egal ist da ich andere pläne mit ihm habe! ich werde ihn als weihnachtsbaum missbrauchen und festlich schmücken.das wird der coolste weihnachtsbaum aller zeiten!

Reviewer

sensi soll ja ein sehr guter breeder sein wo die pflanzen zuverlässig und homogen wachsen.

habe die samen direkt in die feuchte erde gesteckt - ohne blödsinnige vorkeimmethoden

ich habe die seeds vor 2,5 tagen in ein minigewächshaus gesetzt wo sie es schön warm und feucht haben

-die shiva skunks sind schon alle draußen 5/5
-northern lights 2/3 ( wie gesagt es ist erst 2,5 tage her und die dritte wird wahrscheinlich auch bis morgen keimen)
- und von den super skunk erst 1 von 5. sind vielleicht etwas älter die samen und brauchen noch ein zwei tage

werde später weiteres berichten!

Reviewer

sur 5 graines féminisée 2 sont des mâles extrêmement déçu

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Eigenschappen

Bloeiperiode: Gemiddeld
Average outdoor yield: 500
Genetica: Northern Lights #5 x Skunk #1
Effect: Heavy, energizing
Seed bank: Sensi Seeds
Seed Bank: Sensi Seeds
Samenstelling: 85% Indica, 15% Sativa
Bloeitijd binnen: 50
Gemiddelde hoogte: 125
Moeilijkheidsgraad: Makkelijk
Aantal zaden: 3, 5
Outdoor harvest: End of September
Soort wiet: Skunk
Planthoogte: Klein
Indica/Sativa: Indica-dominant
Soort zaden: Gefeminiseerd
Geschikte omgeving: Binnen/Buiten
Smaak / Geur: Musky, sweet, citrus