Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Arizer

Sale
Shiva Skunk Automatic (Sensi Seeds) gefeminiseerd

Shiva Skunk Automatic (Sensi Seeds) gefeminiseerd

14831 Sensi Seeds

vanaf € 25,50 * 30,00 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 14831

Shiva Skunk is een zeer harsachtige Skunk-hybride en een van de krachtigste indica-dominante soorten ooit. Haar sublieme genotype is nu verkrijgbaar als gefeminiseerde, zelfbloeiende soort! Shiva Skunk Automatic bestaat uit Northern Lights #5, Skunk #1 en onze genetisch zuivere ruderalislijn. De zaden produceren de sterkste zelfbloeiende planten ooit!

Deze laag trichomen, rijk aan cannabinoïden, kan nog indrukwekkender worden wanneer de oogst is gedroogd en gerijpt. Alle cannabisbloemen krimpen bij het drogen. Hoewel Shiva Skunk-toppen tijdens het rijpen weinig massa verliezen doordat ze zo stevig zijn, is de verandering groot genoeg dat de verhouding tussen plantmateriaal en glinsterende harsklieren zichtbaar verschuift. Gedroogde Shiva Skunk Automatic-toppen zijn stompe, licht zilvergroene sprieten, glinsterend door hun overvloedige trichomen. Een groot deel van de harsklieren van deze soort blijft doorzichtig tijdens de oogst en het drogen. Onder een vergrootglas kunnen ze het licht zelfs in miniregenbogen breken!

Het extreme effect op lichaam en geest van Shiva Skunk kan een groot aantal verschillende effecten hebben op verschillende mensen. Ze krijgen rode ogen en worden giechelig, of zeer beschouwend, maar soms ook energiek en avontuurlijk. Cannabisgroentjes en zelfs ervaren rokers die deze soort voor het eerst proberen, kunnen beter voorzichtig zijn vanwege de uitzonderlijke kracht van Shiva Skunk Automatic!

Shiva Skunk Automatic is een onverslaanbare allrounder! Ze heeft alle kenmerken voor makkelijke teelt van een Skunk: vitaal, compact en dikke, snel groeiende toppen. Bovendien is Shiva’s tak van de Skunk-familie verreweg het krachtigst door de invloed van NL#5. Als bijkomend voordeel is Shiva Skunk Automatic een gefeminiseerde, zelfbloeiende soort! Kies Shiva Skunk Automatic voor cannabiszaden met de beste combinatie van makkelijke teelt en superkracht!

Fragen und Antworten meer

Shiva Skunk Automatic (Sensi Seeds) gefeminiseerd Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "Shiva Skunk Automatic (Sensi Seeds) gefeminiseerd"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Eigenschappen

Bloeiperiode: Gemiddeld
Aantal zaden: 3
Geschikte omgeving: Binnen/Buiten
Indica/Sativa: Indica-dominant
Soort wiet: Skunk
Moeilijkheidsgraad: Makkelijk
Planthoogte: Gemiddeld
Soort zaden: Autoflower
Bloeitijd binnen: 50
Seed bank: Sensi Seeds
Gemiddelde hoogte: 115
Samenstelling: 80% Indica
Effect: Giggly, contemplative, energy
Genetica: Northern Lights #5 X Skunk #1 X Ruderalis
Smaak / Geur: Musk, sweet, citrus