Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Arizer

Sensi Skunk (Sensi Seeds) gefeminiseerd

Sensi Skunk (Sensi Seeds) gefeminiseerd

11452 Sensi Seeds

vanaf € 14,00 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 11452

Sensi Skunk is een stevige sappige citrus variant op de Skunk lijn; een goede aanvulling voor iemands tuin of kweekruimte. Sensi Skunk was de derde soort die in 1991 werd uitgebracht om de uitbreiding van de status van Sensi Seed Bank genenbibliotheek van wereldklasse tot wereldsucces te vieren.

Toen ze de ouders moesten selecteren voor deze kruising, hadden de Sensi telers drie hoofddoelen. Allereerst een soort met hoge potentie wiens prijs en kweekgemak hem binnen het bereik zou brengen van iedereen die in kweken geïnteresseerd zou kunnen zijn. Hoewel de Skunk lijn deze kwaliteiten aanbood, waren sommige al vele jaren verkrijgbaar, dus een volgende vereiste was een nieuw en duidelijk te onderscheiden Skunk kruising - eentje die de uitstekende kwaliteit en prestatie van Skunk #1 zou kunnen evenaren maar de roker ook een duidelijk andere ervaring zou kunnen aanbieden.

Als derde - en misschien wel het belangrijkst – moest de nieuwe soort de goede Sensi naam waar kunnen maken, aangezien dat een deel van haar officiële naam zou worden. Sensi Skunk bereikt die doelen met gemak en overtreft ze zelfs op een aantal punten. De favoriete vaste plant Skunk #1 werd geïnjecteerd met een geheime, fantastisch zoete ouderplant van bijzondere sterkte om Sensi Skunk te creëren - een uniforme, betrouwbare, heerlijk kleverige soort die grotere kelken en kortere stampers produceert dan Skunk #1.

Europese Skunks staan er dikwijls om bekend dat ze zoeter en minder scherp zijn dan hun Noord-Amerikaanse tegenhangers en Sensi Skunk brengt deze variëteit naar nieuwe hoogten met een suikerachtig citrus skunk boeket dat op een unieke manier verschilt van de standaard Skunk funk en de aandacht opeist.

De Sensi Skunk bloeit snel, heeft dikke toppen en is sterk genoeg om zelfs de meest uitgebluste wietroker te verrassen. Sensi Skunk is ook heel makkelijk te groeien en bloeien en het is een soort die eigenlijk heel moeilijk te verpesten is. Sensi Skunk doet het altijd goed onder lampen of in de broeikas, maar kan ook in de openlucht bloeien tot ongeveer 42ºC.

Fragen und Antworten meer

Sensi Skunk (Sensi Seeds) gefeminiseerd Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "Sensi Skunk (Sensi Seeds) gefeminiseerd"

Reviewer

  • + geen
  • - geen overlevende planten

vreselijk, ik heb deze zaden gekocht en heb er spijt van, had er twee van de drie ontkiemd en ze stierven gelijk na de ontkieming terwijl mijn a.m.s. en "freebie zaadje" het prima deden.

Reviewer

Een nieuwe Sensi Seeds strain? Dat moet ik proberen dacht ik. Na een teleurstellende ontkiem ronde(3 van de 5) begonnen ze een maand later onder 16/8 te bloeien? Alle 3. Terwijl me 2 skunk 1's rustig door groeien. Heel bizar dit.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Eigenschappen

Bloeitijd binnen: 47
Moeilijkheidsgraad: Makkelijk
Genetica: Skunk #1 x super secret
Effect: body, relaxing
Seed bank: Sensi Seeds
Seed Bank: Sensi Seeds
Outdoor harvest: Mid September
Planthoogte: Gemiddeld
Soort wiet: Skunk
Aantal zaden: 3, 5
Samenstelling: 20% Sativa, 80% Indica
Bloeiperiode: Kort
Indica/Sativa: Indica-dominant
Soort zaden: Gefeminiseerd
Geschikte omgeving: Binnen/Buiten
Smaak / Geur: citrus, sweet