Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Arizer

Northern Lights #5 x Haze (Sensi Seeds) gefeminiseerd

8569 Sensi Seeds

vanaf € 56,00 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 8569

Tegenpolen ontmoeten elkaar in een perfecte hybride fusie! Gefeminiseerde Northern Lights#5 x Haze brengt de mooiste kenmerken van een zwevende tropische Sativa in balans met een weelderige, wereldschokkende Indica. De plant wordt algemeen gezien als het toppunt van de cannabiskweek en veel wietgeleerden vinden dat ze onovertroffen is.

Dat ze meestal een blijvende indruk achterlaat bij zowel gebruikers als telers, komt voor een belangrijk deel omdat haar Sativa-genen volledig en uitbundig tot hun recht komen, in plaats van overvleugeld te worden door haar krachtige Afghaanse ouder.

Je kunt verwachten dat gefeminiseerde Northern Lights#5 x Haze behoorlijk hoog wordt. Indoorplanten kun je laten bloeien met weinig of geen vegetatieperiode, hetgeen de extra tijd compenseert die ze bloeien. Stekjes met wortel en zelfs zaailingen kunnen meteen tot bloei worden gebracht en zijn tegen de tijd dat ze geoogst worden soms meer dan een meter hoog. Openingen tussen stengelleden worden snel opgevuld met lange, uitlopende cola´s. Halverwege de bloei zijn de hoofdsteel en de takken volledig aan het oog onttrokken door plakkerige, uiterst harige toppen, die vervolgens tot het eind van de bloei in alle richtingen opzwellen. Het is tamelijk normaal dat Northern Lights#5 x Haze eindtoppen produceert die langer en dikker zijn dan de arm van de teler, zelfs indoor.

Opgekweekt van zaad produceert Northern Lights#5 x Haze enorme, gulle, gelijkmatige, geheel vrouwelijk planten. De plant kan makkelijk gestekt worden en produceert krachtige stekjes, oogst na oogst. Haar duidelijk psychedelische Haze-kracht wordt aangevuld met de grote opbrengst en de kristallen van Northern Lights#5. Het is bekend dat telers die hun Northern Lights#5 x Haze-moederplanten koesteren, tien jaar of langer fabelachtige oogsten binnenhalen, zonder kwaliteitsverlies.

Fragen und Antworten meer

Northern Lights #5 x Haze (Sensi Seeds) gefeminiseerd Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "Northern Lights #5 x Haze (Sensi Seeds) gefeminiseerd"

Reviewer

Dit is je moederplant. Dit is echt verfijnde haze met een redelijke bloeitijd voor scheuten aangezweld met toppen zo dik als 2L cola flessen.
Gezien de prijs is deze dame niet genegeerd en heb ik nog nooit zulke dames gezien.
Waanzin. Sensi is echt haar prijs waard, stelt me nooit teleur.

Reviewer

je tient a confirmer cette qualiter es cette productivité,
super herbe pour une culture en scrog,
bud hyper lourd es d odeure super agréable,

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Eigenschappen

Aantal zaden: 3, 5
Geschikte omgeving: Binnen/Buiten
Soort zaden: Gefeminiseerd
Bloeitijd binnen: 70
Outdoor harvest: Early November
Gemiddelde hoogte: 100
Seed Bank: Sensi Seeds
Samenstelling: Indica / Sativa hybrid
Genetica: Northern Lights#5 x Haze