Jamaican Pearl (Sensi Seeds) gefeminiseerd

Jamaican Pearl (Sensi Seeds) gefeminiseerd

14643 Sensi Seeds

vanaf € 45,00 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 14643

Bij buitenteelt kun je verwachten dat deze struikachtige sativa met dikke stelen groter wordt dan een gewone indica, zonder dat ze zoals veel Haze-hybriden onhandelbaar hoog en dun wordt. Tijdens de bloei vertonen de bloementrossen de klassieke 'sativaloop', waardoor haar stevige takken vol lange, kleverige, heerlijk dichte toppencola's raken. Dankzij deze combinatie van omvang, veel zijtakken en lange, uitgestrekte toppen is Jamaican Pearl een van Sensi Seeds best producerende en betrouwbaarste buitenzaadsoorten.

De verbeterde toppenstructuur komt door het verschil tussen Caraïbische sativa's en hun Zuidoost-Aziatische verwanten. Hoewel hun genenpoel voor het grootste deel uit inheemse wilde tropische sativa's uit die regio bestaat, hebben veel gecultiveerde Jamaicaanse cannabissoorten een relatief recente link met indicasoorten, die in de afgelopen paar eeuwen vanaf het Indiase subcontinent naar de eilanden zijn gebracht. Sporen van de indica-invloed zijn nog steeds te zien in de dikkere toppen en het kortere, wijdere profiel van veel van de meest gewaardeerde sativacultivars uit de regio.

Dezelfde invloed wordt ook nog steeds sterk gevoeld in de krachtige, opbeurende en toch relaxte sativahigh waarom Jamaicaanse cannabis bekend staat. Terwijl een krachtige Haze-high 'opwindend' kan worden genoemd, is Jamaican Pearl Feminized meer als zonneschijn: vrolijk, warm en gelukkig. En natuurlijk heel, heel high! Het is een effect dat een actief avontuur overdag kan verbeteren, maar net zo gemakkelijk in een ontspannen avond met lekker eten en muziek past.

Fragen und Antworten meer

Jamaican Pearl (Sensi Seeds) gefeminiseerd Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "Jamaican Pearl (Sensi Seeds) gefeminiseerd"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Eigenschappen

Bloeiperiode: Gemiddeld
Indica/Sativa: Sativa-dominant
Aantal zaden: 3, 5
Geschikte omgeving: Binnen/Buiten
Soort zaden: Gefeminiseerd
Outdoor harvest: End of October
Planthoogte: Groot
Bloeitijd binnen: 63
Gemiddelde hoogte: 250
Seed bank: Sensi Seeds
Samenstelling: 85% Sativa / 15% Indica
Effect: potent, uplifting, mellow
Genetica: Marley's Collie x Early Pearl
Smaak / Geur: sweet, fruity, earthy, spicy