Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Storz & Bickel

Jack Herer (Sensi Seeds) gefeminiseerd

Jack Herer (Sensi Seeds) gefeminiseerd

14966 Sensi Seeds

vanaf € 60,00 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 14966

Net als haar voorouder produceert Jack Herer Feminized een aantal fenotypen, waarvan de meeste duidelijke sativa-groeikenmerken hebben, met de omvangrijke bloei en harsproductie van de beste indica's. De meeste fenotypen worden naar verwachting flink hoger tijdens de bloeifase, terwijl hun hoge stelen worden gevuld met lange, stevige toppen met zowel sativa- als indica-eigenschappen.

Goed geteelde Jack Herer Feminized-toppen hebben een ongelooflijk dikke laag harsklieren. Een glinsterende laag trichomen rijk aan THC en CBD bedekt de bloemtrossen, de enkelbladige ‘puntbladeren’ die eruit groeien en zelfs enkele grotere bladeren. De droge toppen blijven ook fonkelen, waardoor ze er net zo lekker uitzien als ze smaken. Onder een vergrootglas lijkt een enkele gedroogde kelk meer uit heldere harsklieren dan uit groen plantweefsel te bestaan.

Alle uit Jack Herer Feminized-cannabiszaden geteelde fenotypen hebben een verbluffende tweeledige kracht gemeen, waarbij in het effect zowel sativa als indica sterk aanwezig zijn. De twee kanten van de high bereiken een subliem evenwicht, dat enorm krachtig is zonder overweldigend te zijn. De gouden, oppeppende cerebrale high van de soort wordt ondersteund door een adembenemende lichamelijke buzz met gigantische kracht. Houd er rekening mee dat je de aarde onder je voeten voelt schudden terwijl je geest door de stratosfeer vliegt!

Fragen und Antworten meer

Jack Herer (Sensi Seeds) gefeminiseerd Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen

Eigenschappen

Indica/Sativa: Gebalanceerd
Soort zaden: Gefeminiseerd
Aantal zaden: 5
Bloeitijd binnen: 70
Soort wiet: Haze
Bloeiperiode: Lang
Moeilijkheidsgraad: Makkelijk
Geschikte omgeving: Binnen
Seed bank: Sensi Seeds
Samenstelling: 50% Sativa / 50% Indica
Effect: cerebral, powerful, relaxing, uplifting
Genetica: Haze x Skunk x Afghani
Smaak / Geur: haze, spicy, herbal