Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Arizer

Jack Flash #5 (Sensi Seeds) feminized

8561 Sensi Seeds

vanaf € 35,00 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 8561

Sensi Seeds zet de traditie om haar beste werk te blijven verbeteren voort en presenteert vol trots Jack Flash, een volledig vrouwelijke versie van de directe afstammeling van Jack Herer!

Om Jack Flash te creëren, werd de genetische samenstelling van Herer verfijnd. Daarbij werden de gewenste eigenschappen versterkt door middel van terugkruising. Gedurende meerdere generaties werd een uitgekiende mix van Super Skunk en Haze toegevoegd aan onze favoriete Herer-moeder. Dit proces werd in iedere fase onderworpen aan strenge selectie en testen.

Doordat dit programma slechts weinig aan verandering onderhevig was en Sensi daarnaast tijdens de laatste fase een unieke ‘vaderplant’ heeft toegevoegd aan de mix is het gelukt om Jack Flash #5 te creëren; een betrouwbare, consistente, gefeminiseerde variatie op onze spectaculaire Jack Flash. Jack Flash heeft de omvang en kracht van haar Afghaanse Skunk-voorouders, zonder dat de heerlijke Haze-high van Herer opgeofferd werd. Door dit bijzondere evenwicht van eigenschappen te isoleren, werden de vier standaardfenotypes van Jack Herer gereduceerd tot twee terugkerende vormen in Jack Flash. Deze vertegenwoordigen de contrasterende aspecten van haar erfelijke afkomst.

De Indica-vorm is compact genoeg voor SOG en heeft een snelle en zeer kenmerkende topontwikkeling. De bloemkelken zwellen op tot gigantische afmetingen, stapelen zich op elkaar en vormen draden die boordevol hars zitten. Deze vormen uiteindelijk veelpuntige kronen op de eindtoppen.

De Sativa-dominante Jack Flash is een echt voorbeeld van wereldklasse cannabis. Kwekers die ruimte hebben voor middelgrote tot grote planten zullen zich verbazen over dit fenotype: smaak, opbrengst en effect op lichaam en geest zijn vrijwel ongeëvenaard. Het kenmerkende hoogtebereik tijdens de bloei samen met het vermogen om zich volledig te vullen met stevige, doorlopende Skunk-Haze-knoppen maakt dat de beste resultaten behaald kunnen worden als de Sativa-vorm van Jack Flash de kans krijgt om een hoogte van één meter of hoger te bereiken.

Terwijl de meeste leden van de Sensi-familie standaard Northern Lights#5 x Haze of Jack Herer bevatten als favoriete ganja, is Jack Flash toch een serieuze concurrent geworden die langzaam maar zeker terrein wint op de twee Sativa-wereldkampioenen.

Fragen und Antworten meer

Jack Flash #5 (Sensi Seeds) feminized Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "Jack Flash #5 (Sensi Seeds) feminized"

Reviewer

Petite merveille, quand elle sort de germination seule (sans intervention "chirurgicale", sinon, jusque 40% de perte.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Eigenschappen

Bloeiperiode: Gemiddeld
Indica/Sativa: Sativa-dominant
Aantal zaden: 3, 5
Geschikte omgeving: Binnen/Buiten
Soort zaden: Gefeminiseerd
Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld
Soort wiet: Haze
Planthoogte: Groot
Bloeitijd binnen: 65
Seed Bank: Sensi Seeds
Seed bank: Sensi Seeds
Samenstelling: 65% Sativa, 35% Indica
Effect: Cerebral, happy, stimulating, uplifting
Genetica: Jack Herer x Super Skunk x Haze
Smaak / Geur: Fruity, lemon, mint, orange, pine