Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Storz & Bickel

California Indica (Sensi Seeds) gefeminiseerd

California Indica (Sensi Seeds) gefeminiseerd

14968 Sensi Seeds

vanaf € 21,00 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 14968

Sensi Seeds' oorspronkelijke California Indica-cannabiszaadsoort werd gekweekt uit een enorme, veel opbrengende California Orange Bud-ouderplant met naar sativa neigende kenmerken. De lang bloeiende Californiër met open toppen werd veredeld met onze Northern Lights #1 x Hash Plant-hybride: dezelfde voortreffelijke, harsachtige, dubbel Afghaanse kruising als de stuifmeeldonor voor onze beroemde Hash Plant-zaadsoort. Vergeleken met de sativa-voorouder zijn de nakomelingen enorm verbeterd qua bloeitijd, toppendichtheid en harsgehalte, met een zoeter, fruitiger aroma en meer opbeurende high dan de indica-voorouder. Voor de ontwikkeling van California Indica Feminized-cannabiszaden zijn dezelfde ouderplanten gebruikt.

Het rijke aroma van California Indica Feminized is zeer geschikt voor verdampen, omdat door het relatief zachte verwarmingsproces van die methode meer heerlijke, tere, warmtegevoelige terpenen de consument kunnen bereiken. Een goede kok kan de karakteristieke smaak van deze soort zelfs in cannabisetenswaren naar voren laten komen!

De high van California Indica Feminized heeft een mix van indica- en sativa-eigenschappen, waardoor het een zeer prettige recreatieve soort is. De twee verschillende genotypen van haar voorouders zorgen voor een uiteenlopende reeks cannabinoïden, waaronder THC en CBD, waardoor de soort een goede medicinale cannabissoort is.

Fragen und Antworten meer

California Indica (Sensi Seeds) gefeminiseerd Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen

Eigenschappen

Bloeiperiode: Gemiddeld
Aantal zaden: 3, 5
Geschikte omgeving: Binnen/Buiten
Soort zaden: Gefeminiseerd
Indica/Sativa: Indica-dominant
Outdoor harvest: Mid October
Moeilijkheidsgraad: Makkelijk
Bloeitijd binnen: 53
Seed bank: Sensi Seeds
Samenstelling: 65% Indica, 35% Sativa
Effect: Body, head, powerful, relaxing
Genetica: Californian Orange X (Northern Lights #1 x Hash plant)
Smaak / Geur: bitter, chocolate, citrus, orange, sweet