Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Arizer

Black Domina (Sensi Seeds) gefeminiseerd

Black Domina (Sensi Seeds) gefeminiseerd

14488 Sensi Seeds

vanaf € 37,50 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 14488

Deze gefeminiseerde viervoudige combinatie produceert daarom vitale, heerlijke planten, die allemaal vrouwelijk zijn en een zekere mate van interessante fenotypische variatie hebben. Alle planten vertonen de bij indicaliefhebbers meest geliefde en gewilde eigenschappen: klein van stuk, enorme harsproductie, grote stevige toppen en korte bloei. Black Domina onderscheidt zich van andere indica’s doordat ze niet alleen op al deze vlakken uitstekend presteert, maar ook een bijna bovennatuurlijke donkergroene kleur heeft. Bij bepaald licht zien de planten er zelfs zwart uit. Deze ongewone kleuring beïnvloedt niet alleen de bladeren, maar ook de toppen. Deze kunnen dieppaarse strepen in het donkergroen hebben, waarbij alles wordt overdekt door feloranje haren en een dikke, glinsterende laag trichomen.

De smaak van Black Domina is hartig in plaats van zoet of zuur. Deze ongewone soort heeft sterke tonen van braam, zwarte peper en een nasmaak van zwarte hasj. Haar naam is ook te danken aan deze ongewone tonen in de smaak. Deze kenmerkende mix van aroma's komt in zowel de geur als de smaak voor. Ze vormen een soort deklaag over een aardse Afghaanse ondertoon die ervaren gebruikers snel zullen herkennen. Black Domina is een van die soorten die je, wanneer je haar eenmaal hebt geprobeerd, onmiddellijk zult herkennen!

Fragen und Antworten meer

Black Domina (Sensi Seeds) gefeminiseerd Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "Black Domina (Sensi Seeds) gefeminiseerd"

Reviewer

Voor een indica is dit een topper. Steenharde buds die door en door indica ruiken. Alle zaden kiemden en brachten voor een indica bovengemiddeld op.
Ik had hier weinig knipwerk aan, maar het roken gaat traag haha :)
De geur is typisch indica en smaakt maar zoals ze ruikt na een deftig curingsproces. Ik kan de smaak na 1 week drogen niet anders formuleren dan indica. Ze zal er beter op worden. Ik vocht tegen een hittegolf aan, maar zij was de sterkste dame present in mijn tent. Begrijpelijk dat deze dame bij veel kruisingen gebruikt wordt. Consistent, gelijkmatig en onstopbaar.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Eigenschappen

Bloeiperiode: Gemiddeld
Aantal zaden: 3, 5
Geschikte omgeving: Binnen/Buiten
Soort zaden: Gefeminiseerd
Indica/Sativa: Indica-dominant
Planthoogte: Klein
Outdoor harvest: End of September
Moeilijkheidsgraad: Makkelijk
Bloeitijd binnen: 55
Seed bank: Sensi Seeds
Samenstelling: 95% Indica
Effect: heavy, soporific
Genetica: Ortega x Northern Lights x Hash Plant (Sensi Seeds) x SA
Smaak / Geur: blackberry, black pepper, black hashish