WietzaadjesMerkenSensi Seeds ResearchSensi Automatic Auto (Sensi Research)

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Sensi Automatic Auto (Sensi Research)

0 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Met Jamaican Pearl, Hawaiian Indica en Afghani #1 in zijn genenpool, is het veilig om te stellen dat Sensi Amnesia Automatic de nakomeling is van een zeer internationale ontmoeting. Nu we het over diversiteit hebben, Sensi Amnesia Automatic is 50% sativa, 20% indica, en 30% ruderalis. Voor een automatic zijn de planten matig hoog. Ze produceren een aards, fruitig aroma.

Sensi Amnesia Automatic: Amnesia high, fruitige smaak

Net als het beroemde Amnesia, produceert Sensi Amnesia Automatic een typisch sativa high - cerebraal, lekker babbelen en verheffend. Aangezien de meeste Hawaiiaanse variëteiten meer sativa-achtig zijn, lijkt de Hawaiian Indica een nogal ongewone soort. Maar de mix van exotische ananas- en tropische vruchtensmaken en die zachte Indica ontspanning is echt exclusief Sensi Seeds, waarbij de sativa nog steeds domineert. Omdat Sensi Amnesia Automatic een automatisch gefeminiseerde soort is, is ze gemakkelijk om bijna overal door iedereen te kweken. Bereid je voor op een relatief lange bloeitijd van 70 tot 84 dagen, wat resulteert in  hoogtes van 120 cm voor binnenkwekers en 210 cm voor buiten.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Strain info: Sensi Automatic Auto (Sensi Research)
Samenstelling 50% sativa / 20% indica / 30% ruderalis
Effect cerebral, uplifting, conversational
Genetica Hawaiian Indica x Afghani x Jamaican Pearl
Bloeitijd binnen 77 dagen
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Soort zaden Autoflowering
Soort wiet Amnesia
Smaak / Geur fruity, earthy

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Sensi Automatic Auto (Sensi Research)

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.