WietzaadjesMerkenSensi Seeds ResearchN13 Kush (Sensi Research) gefeminiseerd

Read more about why it takes us longer to answer your mails.

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

N13 Kush (Sensi Research) gefeminiseerd

0 Reviews

Niet op voorraad

NIEUW

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

N13 Kush heeft een indrukwekkende stamboom. De genetische samenstelling bestaat uit planten als Mr Nice G13 x Hash Plant (vernoemd naar het cannabisicoon Howard Marks) en Nicole Kush. Deze beide variëteiten hebben in het verleden prijzen gewonnen.

N13 Kush (Sensi Research) eigenschappen

Deze soort bestaat uit 90% indica en 10% sativa en de sterke indica-genen zijn te merken aan de intense, ontspannende high. Deze variëteit heeft ook een vrij korte bloeiperiode van 50 tot 65 dagen, zodat de toppen vrij snel geoogst kunnen worden. Net als de meeste indica-dominante soorten blijven deze planten compact, zowel bij de binnen- als de buitenteelt. Dit betekent dat ze vrij gemakkelijk kunnen worden gekweekt zonder snel te worden opgemerkt.

Ze zien er ook echt uit als een echte indica-dominante variëteit, met een dikke centrale stengel en veel bossige takken. De toppen vermenigvuldigen zich meestal op de knopen in plaats van op de takken zelf, wat een ander typisch kenmerk is van een indica-dominante stam. Als de planten onder de juiste omstandigheden worden gekweekt, produceren ze veel zware, harsachtige toppen, wat resulteert in een geweldige opbrengst.

Het is vooral de recordoogst die deze cannabissoort zo populair maakt bij kwekers. De eigenschappen van Nicole Kush zorgen meestal voor een aanzienlijke opbrengst, zowel bij binnen- als buitenteelt. Als je deze soort buiten wilt kweken, is het echter belangrijk om te weten dat ze een landklimaat nodig hebben, met veel warmte en zonlicht. Bij deze variëteit kunnen de meeste cultivatietechnieken worden toegepast, zoals SCROG (Screen of Green), SOG (Sea of Green), lollipopping en supercropping.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Strain info: N13 Kush (Sensi Research) gefeminiseerd
Samenstelling 90% Indica / 10% Sativa
Effect intense relaxing stone
Genetica G13 Hash Plant x Nicole Kush
Bloeitijd binnen 57 dagen
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Soort zaden Gefeminiseerd
Soort wiet Kush
Smaak / Geur earthy, berry, pine

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - N13 Kush (Sensi Research) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.