Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Arizer

N13 Kush (Sensi Research) gefeminiseerd

N13 Kush (Sensi Research) gefeminiseerd

19744 Sensi Seeds Research

vanaf € 17,50 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 19744

N13 Kush heeft een indrukwekkende stamboom. De genetische samenstelling bestaat uit planten als Mr Nice G13 x Hash Plant (vernoemd naar het cannabisicoon Howard Marks) en Nicole Kush. Deze beide variëteiten hebben in het verleden prijzen gewonnen.

N13 Kush (Sensi Research) eigenschappen

Deze soort bestaat uit 90% indica en 10% sativa en de sterke indica-genen zijn te merken aan de intense, ontspannende high. Deze variëteit heeft ook een vrij korte bloeiperiode van 50 tot 65 dagen, zodat de toppen vrij snel geoogst kunnen worden. Net als de meeste indica-dominante soorten blijven deze planten compact, zowel bij de binnen- als de buitenteelt. Dit betekent dat ze vrij gemakkelijk kunnen worden gekweekt zonder snel te worden opgemerkt.

Ze zien er ook echt uit als een echte indica-dominante variëteit, met een dikke centrale stengel en veel bossige takken. De toppen vermenigvuldigen zich meestal op de knopen in plaats van op de takken zelf, wat een ander typisch kenmerk is van een indica-dominante stam. Als de planten onder de juiste omstandigheden worden gekweekt, produceren ze veel zware, harsachtige toppen, wat resulteert in een geweldige opbrengst.

Het is vooral de recordoogst die deze cannabissoort zo populair maakt bij kwekers. De eigenschappen van Nicole Kush zorgen meestal voor een aanzienlijke opbrengst, zowel bij binnen- als buitenteelt. Als je deze soort buiten wilt kweken, is het echter belangrijk om te weten dat ze een landklimaat nodig hebben, met veel warmte en zonlicht. Bij deze variëteit kunnen de meeste cultivatietechnieken worden toegepast, zoals SCROG (Screen of Green), SOG (Sea of Green), lollipopping en supercropping.

Fragen und Antworten meer

N13 Kush (Sensi Research) gefeminiseerd Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "N13 Kush (Sensi Research) gefeminiseerd"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Eigenschappen

Aantal zaden: 3, 5
Geschikte omgeving: Binnen/Buiten
Soort zaden: Gefeminiseerd
Indica/Sativa: Indica-dominant
Soort wiet: Kush
Bloeiperiode: Kort
Bloeitijd binnen: 57
Samenstelling: 90% Indica / 10% Sativa
Seed bank: Sensi Seeds Research
Effect: intense relaxing stone
Genetica: G13 Hash Plant x Nicole Kush
Smaak / Geur: earthy, berry, pine