Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Storz & Bickel

Mandarine Punch Auto (Sensi Research)

Mandarine Punch Auto (Sensi Research)

19751 Sensi Seeds Research

vanaf € 33,50 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 19751

Mandarine Punch Automatic van Sensi Research zou het etterje kunnen zijn dat op het schoolplein opschept "nou ja, mijn ouders zijn...", en terecht; het is alleen maar goed om uit een bekroond huishouden van NYC Diesel, Hindu Kush, White Widow en Maple Leaf Indica te komen. Deze te gekke mash-up resulteert in Mandarine Punch die 60% indica, 20% sativa en 20% ruderalis is.

Over Mandarine Punch Automatic door Sensi Research

Mandarine Punch heeft flink wat slagkracht, waardoor een intense, ontspannende high ontstaat, met een beetje euforie en algheel tevreden gevoel. De planten zijn compact met grote toppen en genereren een goede opbrengst voor een autoflower. Ze kan worden gekweekt in de meeste klimaten, zelfs die met koelere, kortere zomers. De Indica-aanwezigheid verklaart de relaxte couch-lock high, waarbij de sativa-component duidelijk aanwezig is in de euforie. Deze compacte planten produceren een citrusachtig, tropisch aroma.

De dynastie van de Punch-soorten is een van de nieuwe cannabis trends uit de Verenigde Staten, die voor een fruitige smaak zorgt. Mandarine Punch is een nieuwe toevoeging aan de lijn, die de zoete citrusmandarijnaroma's benadrukt. Omdat deze zaden gefeminiseerd en autoflowering zijn, zijn ze gemakkelijk te kweken voor iedereen. De planten hebben een bloeitijd van 9 weken (63 dagen), en zijn gedurende het gehele proces compact van formaat. Als je zoekt naar discretie, kan dit van pas komen. Smaakvol, bereid je voor op tropische fruitnoten en lekkere zoetigheid.

Fragen und Antworten meer

Mandarine Punch Auto (Sensi Research) Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen

Eigenschappen

Bloeiperiode: Gemiddeld
Indica/Sativa: Sativa-dominant
Aantal zaden: 3, 5
Geschikte omgeving: Binnen/Buiten
Soort wiet: Kush
Planthoogte: Klein
Bloeitijd binnen: 63
Moeilijkheidsgraad: Makkelijk
Soort zaden: Autoflower
Seed bank: Sensi Seeds Research
Samenstelling: 60% sativa / 20% indica / 20% ruderalis
Effect: intense relaxation, euphoria
Genetica: Maple Leaf Indica x White Widow x NYC Diesel x Hindu Kush
Smaak / Geur: citrussy, tropical