WietzaadjesMerkenSensi Seeds ResearchDouble Kush Cake Auto (Sensi Research)

Read more about why it takes us longer to answer your mails.

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Double Kush Cake Auto (Sensi Research)

0 Reviews

Niet op voorraad

NIEUW

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Double Kush Cake Automatic is 70% indica, 10% sativa en 20% ruderalis. Deze gefeminiseerde autoflower kan in de meeste klimaten gekweekt worden, zelfs in koelere temperaturen. Voor een auto produceert Double Kush Cake vrij goede opbrengsten, met een korte bloeitijd. Deze compacte planten hebben een zoet, hasjachtig aroma.

Double Kush Cake Automatic - een Kush eerbetoon door Sensi Research

Double Kush Cake is het Sensi Research eerbetoon aan hun Kush-dynastie. De zoete, vochtige smaken en de ontspannende effecten brengen je de unieke US Kush ervaring. En ze is gemakkelijk te kweken, zelfs voor beginners. Double Kush Cake Auto produceert een effect dat comfortabel ontspant, met een echt indica-evoel. De geur is aangenaam aards, zoet en skunky. De planten kunnen dankzij hun compacte formaat discreet worden gekweekt. Met voorspelbare bloeitijden is het niet nodig om de lichtcycli te veranderen als ze binnenshuis groeien. Dankzij de zeer korte bloeitijd (49 tot 63 dagen) kunnen telers zeer snel genieten van de vruchten van hun arbeid. Sensi-telers hebben gemeld dat ze ongeveer 350-450 gram/m2 produceren. Smaakvol, bereid je voor op hints van melasse en hasj.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Strain info: Double Kush Cake Auto (Sensi Research)
Gemiddelde opbrengst binnen 400 g/m≤
Samenstelling 70% indica / 10% sativa / 20% ruderalis
Effect relaxing
Genetica Hindu Kush x Skunk Kush x Afghani
Bloeitijd binnen 56 dagen
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Soort zaden Autoflowering
Soort wiet Kush
Smaak / Geur hashy, molasses

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Double Kush Cake Auto (Sensi Research)

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.