WietzaadjesMerkenSensi Seeds ResearchBlackberry Cake (Sensi Research) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Blackberry Cake (Sensi Research) gefeminiseerd

0 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Blackberry Cake bestaat uit 70% indica en 30% sativa, en de planten zijn compact en bossig en zitten vol met grote, kleverige toppen. De indica-dominantie komt duidelijk naar voren in de aardachtige, volle geur en smaak, om nog maar te zwijgen van de warme, ontspannende high. Kwekers zullen waarschijnlijk overvloedige opbrengsten uit deze soort halen, vooral als ze worden gekweekt in een warm, zonnig klimaat.

Blackberry Cake (Sensi Research) eigenschappen

De 70% indica komt duidelijk naar voren in de ontspannende, geruststellende high, hoewel de gebruiker zich door de sativa-invloed van Durban ook opgepept zal voelen. Net als andere indica-dominante soorten kan met deze planten zonder al te veel moeite een hoge opbrengst worden gerealiseerd.

De planten zullen groeien en bloeien als vrouwelijke planten, omdat de zaden gefeminiseerd zijn. Dit is een voordeel voor onervaren kwekers, omdat het niet nodig is om tijdens de teelt mannelijke planten te zoeken en te verwijderen.

De bloeiperiode van deze variëteit ligt op het gemiddelde en duurt 55 tot 70 dagen. Dit betekent dat kwekers niet te lang hoeven te wachten om te kunnen oogsten. Hoewel er wel sprake is van een sativa-invloed, zijn de planten meestal indica in hun groeipatroon en blijven ze vrij compact, zelfs als ze helemaal zijn volgroeid. Kwekers die op zoek zijn naar een soort die ze onopvallend kunnen kweken, zullen dit ongetwijfeld als een voordeel beschouwen.

De planten zijn stevig, kort en bossig, met een dikke centrale stengel en veel takken. Tijdens de bloeifase vormen zich veel toppen, die er meestal groot en zwaar uitzien. Als er onder de juiste omstandigheden wordt geteeld, kan de teler rekenen op een hoge opbrengst, zowel binnen als buiten. Het ideale klimaat voor deze soort is het Middellandse Zeegebied, of elk land waar de zomers lang en warm zijn en waar veel zonlicht is.

Bij deze soort kan het merendeel van de cultivatietechnieken worden toegepast, zoals SCROG (Screen of Green), SOG (Sea of Green) en supercropping.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Strain info: Blackberry Cake (Sensi Research) gefeminiseerd
Samenstelling 70% Indica / 30% Sativa
Effect warm relaxing high
Genetica Wedding Cake x Durban x Black Domina
Bloeitijd binnen 63 dagen
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Soort zaden Gefeminiseerd
Smaak / Geur fruity, citrus, cream

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Blackberry Cake (Sensi Research) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.