Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Storz & Bickel

Blackberry Cake (Sensi Research) gefeminiseerd

Blackberry Cake (Sensi Research) gefeminiseerd

19743 Sensi Seeds Research

vanaf € 28,00 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 19743

Blackberry Cake bestaat uit 70% indica en 30% sativa, en de planten zijn compact en bossig en zitten vol met grote, kleverige toppen. De indica-dominantie komt duidelijk naar voren in de aardachtige, volle geur en smaak, om nog maar te zwijgen van de warme, ontspannende high. Kwekers zullen waarschijnlijk overvloedige opbrengsten uit deze soort halen, vooral als ze worden gekweekt in een warm, zonnig klimaat.

Blackberry Cake (Sensi Research) eigenschappen

De 70% indica komt duidelijk naar voren in de ontspannende, geruststellende high, hoewel de gebruiker zich door de sativa-invloed van Durban ook opgepept zal voelen. Net als andere indica-dominante soorten kan met deze planten zonder al te veel moeite een hoge opbrengst worden gerealiseerd.

De planten zullen groeien en bloeien als vrouwelijke planten, omdat de zaden gefeminiseerd zijn. Dit is een voordeel voor onervaren kwekers, omdat het niet nodig is om tijdens de teelt mannelijke planten te zoeken en te verwijderen.

De bloeiperiode van deze variëteit ligt op het gemiddelde en duurt 55 tot 70 dagen. Dit betekent dat kwekers niet te lang hoeven te wachten om te kunnen oogsten. Hoewel er wel sprake is van een sativa-invloed, zijn de planten meestal indica in hun groeipatroon en blijven ze vrij compact, zelfs als ze helemaal zijn volgroeid. Kwekers die op zoek zijn naar een soort die ze onopvallend kunnen kweken, zullen dit ongetwijfeld als een voordeel beschouwen.

De planten zijn stevig, kort en bossig, met een dikke centrale stengel en veel takken. Tijdens de bloeifase vormen zich veel toppen, die er meestal groot en zwaar uitzien. Als er onder de juiste omstandigheden wordt geteeld, kan de teler rekenen op een hoge opbrengst, zowel binnen als buiten. Het ideale klimaat voor deze soort is het Middellandse Zeegebied, of elk land waar de zomers lang en warm zijn en waar veel zonlicht is.

Bij deze soort kan het merendeel van de cultivatietechnieken worden toegepast, zoals SCROG (Screen of Green), SOG (Sea of Green) en supercropping.

Fragen und Antworten meer

Blackberry Cake (Sensi Research) gefeminiseerd Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen

Eigenschappen

Bloeiperiode: Gemiddeld
Aantal zaden: 3, 5
Geschikte omgeving: Binnen/Buiten
Soort zaden: Gefeminiseerd
Indica/Sativa: Indica-dominant
Planthoogte: Klein
Bloeitijd binnen: 63
Samenstelling: 70% Indica / 30% Sativa
Seed bank: Sensi Seeds Research
Effect: warm relaxing high
Genetica: Wedding Cake x Durban x Black Domina
Smaak / Geur: fruity, citrus, cream