WietzaadjesMerkenSensi Seeds ResearchBanana Frosting (Sensi Research) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Banana Frosting (Sensi Research) gefeminiseerd

0 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

De indrukwekkende genetische samenstelling van deze kruising bestaat uit ouderplanten als Silver Haze, Skunk Kush en Hindu Kush. De sativa-invloed is grotendeels te danken aan Silver Haze, en zorgt bij gebruik voor een merkbaar gevoel van euforie. De indica-invloed van de Kush ouderplant komt echter duidelijk naar voren in de overvloedige toppen en de hoge opbrengst. Diesel kan worden teruggevonden in de geur en in de cerebrale high.

Banana Frosting (Sensi Seeds Research) eigenschappen

Deze zaden zijn gefeminiseerd, wat betekent dat het hoogst onwaarschijnlijk is dat er mannelijke planten worden voortgebracht Dit is een voordeel voor beginnende kwekers, omdat ze tijdens het cultiveren waarschijnlijk geen mannelijke planten hoeven te zoeken en te verwijderen.

Nog een voordeel van deze variëteit is de vrij korte bloeiperiode van slechts 50 tot 65 dagen, wat gunstig is voor wie de planten vrij snel wil oogsten. Ondanks de sativa-dominantie wordt deze variëteit niet erg hoog. Het is een vrij compacte variëteit die zowel binnen als buiten onopvallend kan worden gekweekt.

Deze soort ziet er stevig en bossig uit, wat kenmerkend is voor een indica. De hoofdstengel is dik en sterk, en heeft takken met korte internodes. Kwekers kunnen tijdens de bloeifase veel toppen zien ontstaan, wat meestal leidt tot een flinke opbrengst. De cola's zijn groot, dicht en piramidevormig.

Een van de grootste pluspunten van deze soort is de grote opbrengst. Wanneer ze in de juiste omstandigheden buiten worden geteeld, zullen de kwekers meestal aanzienlijke hoeveelheden kunnen oogsten. De planten kunnen ook goed binnen worden geteeld. Om de planten buiten te telen is een warm en zonnig klimaat nodig, met een lange, betrouwbare zomer. De landen rond de Middellandse Zee zijn perfect.

De planten reageren goed op de meeste cultivatietechnieken, zoals SCROG (Screen of Green), SOG (Sea of Green), supercropping en lollipopping.
De variëteit bestaat uit 70% indica en 30% sativa, en de meeste gebruikers stellen vast dat de sativa overheersend is in de geur, in de smaak en tot op zekere hoogte in de high.

Het is niet verwonderlijk dat deze variëteit (gezien de stamboom) een intens en snelwerkend effect heeft. Gebruikers kunnen rekenen op fysieke ontspanning zonder couch-lock, en een gevoel van warmte en geluk. De sativa genetica voegt ook een gevoel van euforie toe en geeft precies het juiste oppeppende effect.

Tijdens de groei hebben de planten een zoete geur van rijpe bananen en citrusvruchten, die gedurende de bloeiperiode sterker wordt. Ook kunnen andere fruitige geuren worden waargenomen, met name in de oogstperiode. Bij het proeven valt op dat citrus de dominante smaak is met een nieuwe finale van banaan, maar ook met een vleugje kruiden en bruine suiker. Deze fruitige zoetheid onthult de Californische kant van Banana Frosting.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Strain info: Banana Frosting (Sensi Research) gefeminiseerd
Samenstelling 70% indica, 30% sativa
Effect euphoric, uplifting
Genetica Silver Haze x Diesel x Skunk Kush x Hindu Kush
Bloeitijd binnen 58 dagen
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Soort zaden Gefeminiseerd
Soort wiet Kush
Smaak / Geur banana, citrus

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Banana Frosting (Sensi Research) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.