Banana Frosting (Sensi Research) gefeminiseerd

Banana Frosting (Sensi Research) gefeminiseerd

19740 Sensi Seeds Research

vanaf € 16,25 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 19740

De indrukwekkende genetische samenstelling van deze kruising bestaat uit ouderplanten als Silver Haze, Skunk Kush en Hindu Kush. De sativa-invloed is grotendeels te danken aan Silver Haze, en zorgt bij gebruik voor een merkbaar gevoel van euforie. De indica-invloed van de Kush ouderplant komt echter duidelijk naar voren in de overvloedige toppen en de hoge opbrengst. Diesel kan worden teruggevonden in de geur en in de cerebrale high.

Banana Frosting (Sensi Seeds Research) eigenschappen

Deze zaden zijn gefeminiseerd, wat betekent dat het hoogst onwaarschijnlijk is dat er mannelijke planten worden voortgebracht Dit is een voordeel voor beginnende kwekers, omdat ze tijdens het cultiveren waarschijnlijk geen mannelijke planten hoeven te zoeken en te verwijderen.

Nog een voordeel van deze variëteit is de vrij korte bloeiperiode van slechts 50 tot 65 dagen, wat gunstig is voor wie de planten vrij snel wil oogsten. Ondanks de sativa-dominantie wordt deze variëteit niet erg hoog. Het is een vrij compacte variëteit die zowel binnen als buiten onopvallend kan worden gekweekt.

Deze soort ziet er stevig en bossig uit, wat kenmerkend is voor een indica. De hoofdstengel is dik en sterk, en heeft takken met korte internodes. Kwekers kunnen tijdens de bloeifase veel toppen zien ontstaan, wat meestal leidt tot een flinke opbrengst. De cola's zijn groot, dicht en piramidevormig.

Een van de grootste pluspunten van deze soort is de grote opbrengst. Wanneer ze in de juiste omstandigheden buiten worden geteeld, zullen de kwekers meestal aanzienlijke hoeveelheden kunnen oogsten. De planten kunnen ook goed binnen worden geteeld. Om de planten buiten te telen is een warm en zonnig klimaat nodig, met een lange, betrouwbare zomer. De landen rond de Middellandse Zee zijn perfect.

De planten reageren goed op de meeste cultivatietechnieken, zoals SCROG (Screen of Green), SOG (Sea of Green), supercropping en lollipopping.
De variëteit bestaat uit 70% indica en 30% sativa, en de meeste gebruikers stellen vast dat de sativa overheersend is in de geur, in de smaak en tot op zekere hoogte in de high.

Het is niet verwonderlijk dat deze variëteit (gezien de stamboom) een intens en snelwerkend effect heeft. Gebruikers kunnen rekenen op fysieke ontspanning zonder couch-lock, en een gevoel van warmte en geluk. De sativa genetica voegt ook een gevoel van euforie toe en geeft precies het juiste oppeppende effect.

Tijdens de groei hebben de planten een zoete geur van rijpe bananen en citrusvruchten, die gedurende de bloeiperiode sterker wordt. Ook kunnen andere fruitige geuren worden waargenomen, met name in de oogstperiode. Bij het proeven valt op dat citrus de dominante smaak is met een nieuwe finale van banaan, maar ook met een vleugje kruiden en bruine suiker. Deze fruitige zoetheid onthult de Californische kant van Banana Frosting.

Fragen und Antworten meer

Banana Frosting (Sensi Research) gefeminiseerd Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "Banana Frosting (Sensi Research) gefeminiseerd"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Eigenschappen

Aantal zaden: 3, 5
Geschikte omgeving: Binnen/Buiten
Soort zaden: Gefeminiseerd
Indica/Sativa: Indica-dominant
Soort wiet: Kush
Bloeiperiode: Kort
Planthoogte: Klein
Samenstelling: 70% Indica, 30% Sativa
Bloeitijd binnen: 58
Seed bank: Sensi Seeds Research
Effect: euphoric, uplifting
Genetica: Silver Haze x Diesel x Skunk Kush x Hindu Kush
Smaak / Geur: banana, citrus