WietzaadjesMerkenSeedstockers O.G. Kush Auto (Seedstockers) gefeminiseerd

Read more about why it takes us longer to answer your mails.

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

O.G. Kush Auto (Seedstockers) gefeminiseerd

2 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

De sterkste Autoflower in de Seed Stockers collectie, deze variëteit is ontwikkeld met enkel de hoogst haalbare kwaliteit en sterkte als doel.

O.G. Kush Auto (SeedStockers) eigenschappen

De opbrengst is meer dan gemiddeld, maar wellicht niet zo hoog als bij sommige andere van onze Autoflowers. De THC-niveaus (23-24%) maken OG Kush Auto tot een van de best beschikbare soortjes op dit moment. De plantjes zijn indica dominante terpenenmonsters met een fantastisch Kush-aroma en kleverige toppen. Net zoals de andere Seedstockers auto's is dit soortje makkelijk te kweken en is het aanbevolen haar binnen te kweken onder 20 uur licht per dag of buiten tijdens de zomermaanden. Ze doet er ongeveer 75 dagen  van zaad tot oogst om mooi af te bloeien en zorgt voor hoogwaardige kwaliteitswiet.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Strain info: O.G. Kush Auto (Seedstockers) gefeminiseerd
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Soort zaden Autoflowering
Soort wiet Kush
Smaak / Geur kush
Gemiddelde THC 24%

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - O.G. Kush Auto (Seedstockers) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

frank 2020-05-15

Ik moet eerlijk bekennen dat ik deze soort tot nu toe nog het lekkerst vind, van alle soorten die ik onder tussen al heb geprobeerd. Vandaar dat ik hier 4 sterren aan geef, ik had ook gemakkelijk 5 sterren kunnen geven zo goed is deze wel. Maar er is altijd…

Ik moet eerlijk bekennen dat ik deze soort tot nu toe nog het lekkerst vind, van alle soorten die ik onder tussen al heb geprobeerd. Vandaar dat ik hier 4 sterren aan geef, ik had ook gemakkelijk 5 sterren kunnen geven zo goed is deze wel. Maar er is altijd ruimte voor verbetering

Lees verder Toon minder

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.