WietzaadjesMerkenSeedstockers Nicole Cream (Seedstockers) gefeminiseerd

Lees meer over de vertraging van verzendingen en antwoord op vragen.

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Nicole Cream (Seedstockers) gefeminiseerd

0 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Nicole Cream is een gefeminiseerd hybride wietzaadje gemaakt met genetica van Nicole Kush en Extreme Cream.

Nicole Cream (seedstockers) kenmerken

De genetica van Nicole Kush zijn dominant in deze hybride die gebruik maakt van de sterkste Amerikaanse genetica. Nicole Kush is een populaire Amerikaanse variëteit aan de Amerikaanse westkust die bekend staat om een zwaar maar plezierig indica Kush-effect. De genetica voor Nicole Kush kwam van Kosher Kush en Nicole Indica. Nicole Kush is een stabiele 75% indica=variëteit met frisse citrusaroma's en een zoete nasmaak. Nicole Kush is een van de meest bevredigende indica-dominante Kush-hybriden en is goed samengegaan met Extreme Cream. Extreme Cream is een hybride van Extreme OG met Cookies & Cream, met een zoete boterachtige/crème smaak en een opbeurende euforische high.

Nicole Cream heeft een sterk THC-gehalte, indica-effect en behoudt de heerlijke cerebrale ontspanningseffecten van de Extreme Cream high. De bloeitijd van Nicole Cream is ongeveer 8-9 weken en door de indica-genetica bereikt de bossige Nicole Cream korte/gemiddelde hoogte. De opbrengsten zijn hoger dan gemiddeld en telers zullen merken dat dit qua groei een ongecompliceerde en sterke indica-variëteit is. Net als de beste THC-rijke en olie-rijke USA genetica is Nicole Cream ideaal voor het maken van concentraten. De toppen zijn hard en compact met een krachtig, zoet en aards Kush-aroma in combinatie met hints van fruit en citrus.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Strain info: Nicole Cream (Seedstockers) gefeminiseerd
Samenstelling 75% Indica / 25% Sativa
Effect feel good, relaxing
Genetica Nicole Kush x Extreme Cream
Bloeitijd binnen 60 dagen
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Soort zaden Gefeminiseerd
Soort wiet Kush
Smaak / Geur sweet, earthy, citrus

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Nicole Cream (Seedstockers) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.