WietzaadjesMerkenSeedstockers Nicole Cream Auto (Seedstockers)

Lees meer over de vertraging van verzendingen en antwoord op vragen.

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Nicole Cream Auto (Seedstockers)

0 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Nicole Cream Autoflower combineert twee Amerikaanse zwaargewichten, Nicole Kush en Extreme Cream, tot een productieve indica autoflower.

Nicole Cream Auto (SeedStockers) kenmerken

De Nicole Kush genetica komt oorspronkelijk van Kosher Kush x Nicole Indica, deze Kush-lijn is de dominante genetica en helpt bij het leveren van een bijzonder sterke autovariëteit met een frisse Kushsmaak met hints van romige citrus. Deze variëteit is meestal klaar om te oogsten rond de 75 dagen na het ontkiemen. Maar de geduldige teler kan deze krachtige auto een week of twee extra laten staan en wordt beloond met een zwaardere oogst en een iets heftigere stone,

Nicole Cream Autoflower is een THC-rijke gefeminiseerde autoflower variëteit met THC-niveaus boven de 20% en een aangename smaak. Het gebruik van de nieuwste Amerikaanse genetica garandeert een consistente potentie en oogsten van topkwaliteit. Dit is een perfecte keuze voor elke kweker die op zoek is naar een makkelijke en ongecompliceerde variëteit om te kweken met een sterk Kusheffect en hoge opbrengsten. Het hoge harsgehalte betekent dat dit een goede keuze is voor concentraatliefhebbers  die op zoek zijn naar olie, shatter of andere concentraten. Planten kunnen tot een meter hoog worden met flink wat zijtakken.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Strain info: Nicole Cream Auto (Seedstockers)
Effect relaxing
Genetica Nicole Kush x Extreme Cream
Bloeitijd binnen 75 dagen
Geschikte omgeving Binnenkweek / Buitenkweek
Soort zaden Autoflowering
Soort wiet Kush
Smaak / Geur citrus, kush
Gemiddelde THC 20%

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Nicole Cream Auto (Seedstockers)

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een beoordeling toevoegen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.