WietzaadjesMerkenRoyal Queen SeedsSpecial Queen #1 (Royal Queen Seeds) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Special Queen #1 (Royal Queen Seeds) gefeminiseerd

11 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

De Special Queen #1 is een nieuwe gefeminiseerde zaden soort van Royal Queen Seeds. Aangezien Royal Queen Seeds een reputatie heeft hoog te houden zijn de verwachtingen ook nu weer hoog. Royal Queen Seeds staat garant voor mooie en hoge kwaliteit cannabis genetica.

De Special Queen #1 is zeer geschikt voor buitenkweek en met een bloeitijd van 7 weken kun je eind september al oogsten. Het THC gehalte is gemiddeld maar de effecten zijn langdurig.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Special Queen #1 (Royal Queen Seeds) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

11 Reviews

Pros

  • Goedkoop (1)
  • Buitenplant (1)

Een beoordeling toevoegen

Pluspunten

Arthur 2020-04-08

Al meer dan 10 jaar geleden toen deze Special Queen zaden nog niet als 'buitenplant' verkocht werden hebben wij deze al eens, na voor-groei binnen, in mei buiten in de volle grond gezet. Tot onze grote verbazing werden het bomen van wel 4 tot 5 meter hoog. Met een opbrengst…

Al meer dan 10 jaar geleden toen deze Special Queen zaden nog niet als 'buitenplant' verkocht werden hebben wij deze al eens, na voor-groei binnen, in mei buiten in de volle grond gezet. Tot onze grote verbazing werden het bomen van wel 4 tot 5 meter hoog. Met een opbrengst van gemiddeld 1kg droog per plant.

Mijn advies is om eerst goed te voorgroeien tot zo'n 30cm, Vervolgens voor elke plant een kuil graven van 50l en met daarin voorbemeste tuinaarde. Plantjes poten met elk een eigen propagator zodat ze goed wortelen, rustig kunnen wennen aan het nieuwe klimaat en geen last krijgen van beestjes. Water geven doen wij met een kruiwagen vol regenwater met voeding er en verder afgezuurd tot 5.8 per plant. Op deze manier krijg je de wietbomen waar je soms over hoort in de wilde verhalen, het kan echt!

Van alle zaden die wij ooit hebben geprobeerd ziin we nog altijd het meest onder de indruk van zowel de Special Queen als de Special Kush van Royal Queen. Prijs/kwaliteit is gewoon niet te verslaan,

Lees verder Toon minder
  • Buitenplant
  • Goedkoop

Nista Femi 2013-04-19

Zonet heb ik de bestelling van de pakketdienst ontvangen. In een voorverpakt setje zaden van vijf is er eentje zichtbaar verschrompeld, maar dat is direct gecompenseerd met twee gratis zaadjes extra. Verder is alles in orde en de gratis goody-bag bevat naast nog een gratis zaadje van Greenlabel, o.m. een…

Zonet heb ik de bestelling van de pakketdienst ontvangen. In een voorverpakt setje zaden van vijf is er eentje zichtbaar verschrompeld, maar dat is direct gecompenseerd met twee gratis zaadjes extra. Verder is alles in orde en de gratis goody-bag bevat naast nog een gratis zaadje van Greenlabel, o.m. een aansteker, vloeipapier, promo-stickers en twee biotaps organic fertiliser tablets om te proberen. Kortom, ik ben tevreden en zal later in het seizoen laten weten hoe het met deze zaadjes is gegaan.

Azarius, dank u wel voor de bestelling!

Lees verder Toon minder

Abba 2013-04-15

Wij willen hier graag onze goede ervaring met Special Queen no. 1 delen. Zonder gebruik te maken van dure hps-groeilampen levert de plant onder 4 x 18 watt tl 25-30 gram op in ongeveer 12 weken. De eerste weken (groeifase) onder koud wit licht en daarna de tl-buizen wisselen voor…

Wij willen hier graag onze goede ervaring met Special Queen no. 1 delen. Zonder gebruik te maken van dure hps-groeilampen levert de plant onder 4 x 18 watt tl 25-30 gram op in ongeveer 12 weken. De eerste weken (groeifase) onder koud wit licht en daarna de tl-buizen wisselen voor meer gele, omdat de plant In de bloeifase behoefte krijgt aan een warmer type licht.

De plant is voor beginners goed te kweken dankzij de sterke genetica van het zaad. Ook de uitwerking is behoorlijk krachtig. Mensen die voor eigen gebruik om medicinale redenen kweken kunnen zich met deze varieteit verzekeren van een prima nachtrust. Dank u wel, Royal Queen Seeds!

Lees verder Toon minder

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.