Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Arizer

Sherbet Queen (Royal Queen Seeds) gefeminiseerd

Sherbet Queen (Royal Queen Seeds) gefeminiseerd

19667 Royal Queen Seeds

Dit product is momenteel niet beschikbaar!
vanaf € 25,00 *

Niet op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 19667

Sherbet Queen zit zo barstensvol begeerlijke eigenschappen, dat je moeilijk weet waar te beginnen. We kunnen starten met het delicate bosvruchtenaroma dat de zintuigen prikkelt. Of met de feloranje stampers die glinsteren in de middagzon. We kunnen zelfs uitweiden over haar ongelofelijke afkomst. Zo is ze een directe afstammeling van de wereldberoemde Girl Scout Cookies. Laten we echter starten met wat haar zo begeerlijk maakt voor vele recreatieve en medicinale gebruikers.

Sherbet Queen (Royal Queen Seeds) eigenschappen

De intense high is niet gebruikelijk voor een 85% indica-dominante soort. Normaal zouden blowers met zo’n indica in een staat van onbeweeglijkheid raken, hangend op de bank terwijl de verdovende eigenschappen hun magie uitoefenen op kramp en pijn. Deze elementen zijn zeker aanwezig in de high. Het zijn echter de opwekkende, energieke en creatieve eigenschappen van sativa die de boventoon voeren. Wel heb je een hele middag nodig om van de complexe high te genieten. De optie om productief te zijn, blijft echter aanwezig.

Als de stress van het moderne leven zijn tol begint te eisen, dan is ze de perfecte remedie. Ze is subtiel ontspannend voor het lichaam en intens effectief in het bestrijden van angstige of ongeruste gevoelens. Daarbij heeft ze een krachtig THC gehalte. Hiermee is niet veel nodig om de sublieme, aardachtige smaken en intrigerende high tot in alle vezels van je lichaam en geest te voelen.

Voor zo’n grandioze high zijn de matige toppen die ze produceert wellicht het enige compromis. Gelukkig is er in zowel de vegetatieve fase als de bloeifase heel weinig onderhoud nodig. Dat compenseert haar ietwat middelmatige opbrengsten. De weerstand tegen schimmel is goed en heb je het geluk in een mediterraan klimaat te leven? Dan is het een genot om haar buiten te kweken. Ze vraagt ook van binnenkwekers erg weinig aandacht, maar houd wel de vochtigheidsgraad in de gaten. De plant is te oogsten tussen eind september en begin oktober. Een geweldig nevenproject voor ervaren telers en een simpele onderneming voor onervaren kwekers.

Fragen und Antworten meer

Sherbet Queen (Royal Queen Seeds) gefeminiseerd Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "Sherbet Queen (Royal Queen Seeds) gefeminiseerd"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Eigenschappen

Bloeiperiode: Gemiddeld
Planthoogte: Gemiddeld
Average indoor yield: 490
Samenstelling: Sativa 15% Indica 85%
Effect: cerebral, relaxing
Seed bank: Royal Queen Seeds
Gemiddelde THC: 24
Smaak / Geur: Sweet, fruity
Average outdoor yield: 475
Gemiddelde hoogte: 150
Moeilijkheidsgraad: Makkelijk
Aantal zaden: 3, 5
THC-gehalte: Hoog
Bloeitijd binnen: 56
CBD-gehalte: Laag
Outdoor harvest: Mid October
Indica/Sativa: Indica-dominant
Soort zaden: Gefeminiseerd
Geschikte omgeving: Binnen/Buiten
Genetica: Pink Panties x Sunset Sherbet