Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Arizer

Royal Cheese Fast (Royal Queen Seeds) gefeminiseerd

Royal Cheese Fast (Royal Queen Seeds) gefeminiseerd

10601 Royal Queen Seeds

vanaf € 20,00 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 10601

De cannabis soort Cheese is een van de meest gerookte wiet in het verenigd koningkrijk. Dit is ook niet zo gek aangezien de Cheese daar zijn oorsrpong ook vind. De Cheese stamt af van de eerdere skunk soorten die door een kwekers team uit london door ontwikkeld is. Het resultaat was een marijuhana plant waarvan de geur zo enorm was dat hij de naam Cheese heeft gekregen.

De Cheese werd na zijn ontdekking al snel verspreid over de hele wereld, en won het in korte tijd verschillende cannabis cups achter elkaar. Dit zorgde ervoor dat de Cheese cannabis een legendarische status heeft opgebouwd en is zijn populariteit niet meer te stoppen. In de gefeminiseerde zaden collectie van Royal Queen Seeds kun je deze cheese soort nu vinden onder de naam Royal Cheese.

De Royal Cheese is een plant die veel ruimte nodig zal hebben, bij een indoor kweek haalt ze gemakkelijk een hoogte van ander half meter. Outdoor kan de Cheese zelfs doorgroeien tot een cannabis plant van 2,5 meter. Het grootste probleem voor de kweker die graag zijn hobbie geheim wil houden is de geur die de Royal Cheese verspreid. Deze is zo sterk en intens dat een goede koolstoffilter essentieel is om de enorme geur tegen te gaan.

Gemiddeld zal de gefeminiseerde Royal Cheese zon 60 gram per plant gedroogde cannabis opleveren. Wat onder een lamp van 600W inhoud dat je een opbrengst hebt van 600-650 gram per vierkante meter. Outdoor zal ze met voldoende zonlicht meer dan 250 gram per plant kunnen opleveren. De Royal Cheese kan goed met vocht omgaan en zal daarom ook voor noord europese klimaten een zeer geschikte plant zijn voor de outdoor kweek.

Na een bloeiperiode van 8 weken is de Royal Cheese klaar om geoogst te worden. Het oogsten na 8 weken zal een wiet opleveren waarvan de smaak en geur enorm intens is. Je kan er ook voor kiezen om de gefeminiseerde Royal Cheese 10 weken te laten bloeien waardoor het effect veranderd in een enorm sterke knock-out stoned. Hier bij zal wel de smaak iets minder worden dan wanneer de Royal Cheese na 8 weken al geoogst wordt.

Door zijn stabiliteit in de wat koudere klimaten en door zijn intense smaak en geur is het geen wonder waarom de Royal Cheese zo enorm populair is geworden. Als je opzoek bent om een krachtige smaakvolle marijuhana plant die goed outdoors te kweken is in landen zoals Nederland en het verenigd koningkrijk is de Royal Cheese de meest logische keuze!

Fragen und Antworten meer

Royal Cheese Fast (Royal Queen Seeds) gefeminiseerd Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "Royal Cheese Fast (Royal Queen Seeds) gefeminiseerd"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Eigenschappen

Bloeiperiode: Gemiddeld
Bloeitijd binnen: 52
Samenstelling: Sativa: 40% Indica: 60%
Smaak / Geur: Cheese
Average outdoor yield: 575
Effect: Stoned, high
Seed Bank: Royal Queen Seeds
Seed bank: Royal Queen Seeds
Gemiddelde hoogte: 130
Average indoor yield: 475
Gemiddelde THC: 17
Aantal zaden: 3
Planthoogte: Gemiddeld
Soort wiet: Cheese
Outdoor harvest: Early October
THC-gehalte: Gemiddeld
CBD-gehalte: Gemiddeld
Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld
Indica/Sativa: Indica-dominant
Soort zaden: Gefeminiseerd
Geschikte omgeving: Binnen/Buiten
Genetica: Old School Skunk x Afghani