Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Arizer

Sale
Pineapple Kush (Royal Queen Seeds) gefeminiseerd

Pineapple Kush (Royal Queen Seeds) gefeminiseerd

10606 Royal Queen Seeds

vanaf € 21,25 * 25,00 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 10606

Pineapple Kush mag dan een kruising tussen twee zeer populair stammen zijn; de populariteit die het heeft vergaard is evenwel het gevolg van het deskundig mengen van deze twee stammen.

Hoewel het soms verward met Pineapple Express omdat beide de tropische smaak delen die doet denken aan ananas, valt deze soort op door de hoge potentie waarover het beschikt als gevolg van het telen met de bekende OG Kush-soort. Hoewel het niet zo sterk is als het origineel, biedt deze soort een nogal aanzienlijke mentale high.

De zware Indica-mix van deze soort, en de hoge CBD : THC-verhouding die daar het gevolg van is, maakt dat het een uitstekende keuze is voor klanten die op zoek zijn naar iets wat helpt bij angst of andere gerelateerde problemen, zoals migraine, PMS of algemene stress. De soort is ook geprezen voor het hebben van een positief effect op mensen met Attention Deficit Hyperactivity Disorder of een verminderde eetlust. Het effect wat de plant biedt is voornamelijk een hoofd-high, maar het biedt ook enig effect op het lichaam - een van de belangrijkste aantrekkingskrachten van deze bijzondere plant is zijn vermogen tot het ondersteunen van ontspanning voor medische doeleinden. In combinatie met een tropische smaak en geur die het aantrekkelijk maken voor zowel doorgewinterde rokers als niet-rokers, zullen deze cannabiszaden een plant geven die heel geschikt is voor een scala van doeleinden en klanten.

Een van de meest aansprekende aspecten van de soort is zijn zoete smaak, die nogal op ananas lijkt (zoals u al zou verwachten), is beschreven als een lichte mint- of vanillesmaak. Rokers hebben een vleugje karamel gedetecteerd in het tropische aroma - de fruitige geur van deze soort is vrij sterk. Zoals eerder aangehaald; waar OG Kush bekend staat als een van de sterkste soorten cannabis, behoudt deze fruitige Kush-variant wel het een en ander van die kracht - hoewel het fysieke effect veel minder uitgesproken is dan dat van zijn voorvaderen. De mentale effecten zijn enigszins vergelijkbaar, waardoor het een zeer aantrekkelijke optie is voor iemand die op zoek is naar een cerebrale ervaring zonder een te groot fysiek effect.

Een goed geteelde plant zal een hoogte van ergens tussen de zeventig en honderdtwintig centimeter bereiken als hij binnen gekweekt wordt, en tussen de honderd en honderdtwintig centimeter bij buitenteelt. De planten leveren over het algemeen een opbrengst van ongeveer een halve kilo per vierkante meter bij binnenteelt, of een halve kilo per plant (gedroogd) als ze buiten groeien. De zaden zijn gefeminiseerd, wat betekent dat uw planten onder normale omstandigheden allemaal zullen bloeien na zeven of acht weken. Als u van plan bent om buiten te telen, is de beste tijd om uw planten te oogsten eind september.

Als u op zoek bent naar een soort die heerlijk smaak, een zoete geur heeft en een zeer ontspannend hoofd-high biedt, is Pineapple Kush uw plant. Fans van de soort zullen u vertellen dat als u ooit de kans krijgt om het te proberen, u deze kans niet mag laten liggen.

Fragen und Antworten meer

Pineapple Kush (Royal Queen Seeds) gefeminiseerd Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "Pineapple Kush (Royal Queen Seeds) gefeminiseerd"

Reviewer

Sur trois graines, deux plants ont étés les mêmes et un était mutant: beaucoup plus touffu, maturité plus tardive, tendance à pourrir.

Cultivée en terrain argileux en extérieur, avec un été sec, et le mois de septembre (mois de récolte) sec également. Têtes très compactes, très résineuses. Odeur sucrée. Un rendement par plant d'environs 350g. Rendement de 80% à la manicure.
Satisfait, je recommande.

Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Eigenschappen

Bloeiperiode: Gemiddeld
Average indoor yield: 525
Genetica: Pineapple x O.G. Kush
Samenstelling: Sativa: 20% Indica: 80%
CBD: 0.2
Average outdoor yield: 525
Seed Bank: Royal Queen Seeds
Seed bank: Royal Queen Seeds
Effect: High, happy
CBN: 0.02
Gemiddelde hoogte: 120
Gemiddelde THC: 18
Aantal zaden: 3
Bloeitijd binnen: 52
Planthoogte: Gemiddeld
Outdoor harvest: End of September
CBD-gehalte: Laag
THC-gehalte: Gemiddeld
Soort wiet: Kush
Indica/Sativa: Indica-dominant
Soort zaden: Gefeminiseerd
Geschikte omgeving: Binnen/Buiten
Smaak / Geur: sweet, pineapple, tropical