Ontdek nieuwe gunstige prijzen op Arizer

Lemon Shining Silver Haze (Royal Queen Seeds) gefeminiseerd

Lemon Shining Silver Haze (Royal Queen Seeds) gefeminiseerd

11681 Royal Queen Seeds

vanaf € 21,50 *
+

Op voorraad

  • Gratis verzending vanaf €50
  • Alles wat je nodig hebt
  • Uitzonderlijke service
  • 11681

Net als veel andere Lemon-soorten beschikt Lemon Shining Silver Haze over een sterke citrusgeur die door veel mensen wordt omschreven als zuur, vochtig en skunky, maar ook fris en zoet. Anderen vergelijken de smaak en de geur van de soort met snoep met een sterke citroen-smaak. Dit komt waarschijnlijk door o.a. de relatief hoge concentraties limoneen die aanwezig zijn in deze soort. De smaak heeft veel weg van de geur wat voor een heerlijke rook- of verdampervaring zorgt.

Omdat deze soort Sativa-dominant is bezit hij de opbeurende effecten die zo typisch zijn voor de meeste Sativa-soorten. Er is sprake van een stevige mind-high die vaak omschreven wordt als zwaar psychedelisch. Er is ook sprake van een toename van energie-niveaus, creativiteit en motivatie die nuttig kunnen zijn als u veel gedaan wilt krijgen. De effecten van de soort worden vaak omschreven als optimistisch, euforisch en alert, en men is in staat tot het delen van een gevoel van welzijn. Deze effecten duren meestal twee tot drie uur om vervolgens plaats maken voor een meer ontspannen maar toch energieke, lichamelijke high.

Lemon Shining Silver Haze cannabis-zaden bloeien over het algemeen binnen acht tot negen weken, afhankelijk van hoe ze zijn gekweekt en hoe goed ze zijn verzorgd. Als de planten buiten gekweekt zijn kunt u de buds rond half oktober oogsten. Bij de binnenkweek liggen de rendementen meestal in de buurt van de 425 - 475 gram per vierkante meter, of vanaf 150 gram per plant. Wanneer de soort buiten wordt gekweekt produceert hij over het algemeen 450 - 500 gram per plant, maar er zijn ook oogsten van 1.000 gram per plant gemeld. Voorwaarde is wel dat de planten goed verzorgd worden. De planten bereiken binnen tussen de 80 en 140 centimeter, en buiten tussen de 130 en 170 centimeter.

Lemon Shining Silver Haze is een hybride van Lemon Skunk en Amnesia Haze; twee Sativas met een prominente citroensmaak en een aroma met eigen kenmerken. De plant heeft met ongeveer 25% een van de hoogste THC-gehaltes; het CBD-gehalte is ongeveer 0,88%. De soort is zo krachtig dat hij de High Times Cannabis Cup 2008 won, een gegeven wat zijn populariteit sterk verhoogde.

Fragen und Antworten meer

Lemon Shining Silver Haze (Royal Queen Seeds) gefeminiseerd Questions

Vragen

* Verplicht veld. Emailadres wordt niet openbaar gemaakt.

Een vraag stellen
Klantbeoordelingen voor "Lemon Shining Silver Haze (Royal Queen Seeds) gefeminiseerd"
Beoordeling schrijven
Beoordelingen worden na controle vrijgegeven.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Eigenschappen

Bloeiperiode: Gemiddeld
Average outdoor yield: 475
Genetica: Lemon Skunk x Amnesia Haze
Effect: Stoned, high
Gemiddelde hoogte: 160
Seed bank: Royal Queen Seeds
Samenstelling: 75% Sativa, 25% Indica
Soort wiet: Amnesia
Smaak / Geur: lemon
Gemiddelde THC: 21
Average indoor yield: 450
Indica/Sativa: Sativa-dominant
Bloeitijd binnen: 60
Planthoogte: Gemiddeld
THC-gehalte: Hoog
CBD-gehalte: Laag
Outdoor harvest: Mid October
Aantal zaden: 3, 5
Soort zaden: Gefeminiseerd
Geschikte omgeving: Binnen/Buiten
CBD: 0.88