WietzaadjesMerkenRoyal Queen SeedsFruit Spirit (Royal Queen Seeds) gefeminiseerd

Azarius

  • $

$ 0, -

US$ 0,00

Fruit Spirit (Royal Queen Seeds) gefeminiseerd

7 Reviews

Niet op voorraad

Stel een vraag over dit product

Verzendrestricties

Helaas kunnen we dit product niet verzenden naar jouw land. Mogelijk vanwege de wettelijke status, of omdat wij niet kunnen garanderen dat je bestelling tijdig en ongeschonden aankomt. Onze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 16 van onze algemene voorwaarden.

Verzendrestricties

Productinformatie

Fruit Spirit is een F1 kruising van Blueberry en White Widow. Het heeft een sterke geur, kleur en smaak; de intense sensatie van White Widow met de bessen geur van Blueberry.

Dankzij de kruising groeit de Fruit Spirit ook meer de hoogte in dan de pure White Widow en de afstand tussen de internodiŽn is iets groter. De verticale groei is sterk en de hoogte kan verdubbelen wanneer het in Florida geplant wordt. Buiten kan het een hoogte tot 3 meter bereiken wat zorgt voor een fikse productie van dikke toppen met trichomen overladen, violet getinte fruit snoep, met een bovengemiddelde krachtige uitwerking.

Ze kan goed tegen vocht. In nat weer moeten de laatste 2 weken van de bloei goed in de gaten gehouden worden. De dikte van de toppen kan sterk toenemen en tot schimmel leiden. In continentaal of mediterraans klimaat, kan Fruit Spirit perfect uit de voeten en ontwikkelt haar aroma ontwikkelt tot het volledige potentieel.

Waarschuwing

Indien wij vermoeden dat er intentie bestaat voor illegale handelingen, dan behouden we ons het recht voor om de aankoop te weigeren of het aantal zaden in de bestelling handmatig aan te passen.

Specificatie

Verzendrestricties

Let op: Wij versturen geen verse producten naar landen buiten Europa. Deze verzendrestricties zijn bindend. Voor meer informatie over de wettelijke status van de producten verwijzen we je graag naar punt 21 van onze algemene voorwaarden. Wij kunnen dit product in ieder geval NIET verzenden naar de volgende landen.
Productcode Productname

Waarom bestellen bij Azarius?

Gratis verzending (binnen Nederland)

Niet goed, geld terug garantie

Binnen 24 uur na betaling verzonden

Altijd een cadeautje erbij, voor niets!

Met liefde verpakt in Amsterdam

Geen illegale substanties of 'legal highs'

Wat onze klanten over ons zeggen

Reviews - Fruit Spirit (Royal Queen Seeds) gefeminiseerd

Alle recensies worden geschreven door klanten van Azarius. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om klantrecensies te beoordelen op juistheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

7 Reviews

Cons

  • 3 op 4-Keer Zaad in Weed (1)

Een beoordeling toevoegen

Minpunten

dhondt danny 2017-04-01

dat is nu de 4-de keer dat ik FRUIT SPIRIT GEFIMINISEERDE ZADEN PLANT EN AL DE 3-De Keer HEB IK ZEER VEEL ECHT ZAAD IN MIJN OOGST EN BETERE CONDITIES KUNNEN ZE NIET HEBBEN WIE BEGRIJPT DAT NOU Het IS RAMPZALIG GEWOON

dat is nu de 4-de keer dat ik FRUIT SPIRIT GEFIMINISEERDE ZADEN PLANT EN AL DE 3-De Keer HEB IK ZEER VEEL ECHT ZAAD IN MIJN OOGST EN BETERE CONDITIES KUNNEN ZE NIET HEBBEN WIE BEGRIJPT DAT NOU Het IS RAMPZALIG GEWOON

Lees verder Toon minder
  • 3 op 4-Keer Zaad in Weed

richard 2012-08-06

heb dit jaar 5 verschillende soorten aangeplant en de fruit spirit staat er toch echt veruit t beste bij kort aan de 2 meter nu.

groeten uit breda

Toon meer beoordelingen

Ben je 18 jaar of ouder?

Om onze webshop te kunnen bezoeken dien je te bevestigen dat je 18 jaar of ouder bent.